Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
kol vardı bitane emanet onuda kırdımOnline zaten klavye ile oynanmaz.
kol vardı bitane emanet onuda kırdımOnline zaten klavye ile oynanmaz.
Yine de iyi fiyat bu arada illa da FİFA diyenlere şimdiden h.oBen olsam PES alırım 16 liraya
Fifa 60TL'ken PES oynanmaz. Pesi bedava verseler oynamayı "düşünürüm"Ben olsam PES alırım 16 liraya
İkisinin oynanışları farklı oyunlar zevk meselesi Fifa sevmeyen için pes ideal bir oyun pes sevmeyen için ise fifa sevmeye sevmeye bir oyunda almak mantıksız.Ben olsam PES alırım 16 liraya
Çıldırmak çok doğal. Ben günlük baya maç yapıyorum ve 3-4 maç garanti çıldırıyorum özellikle GOLD Nadir kartı olanlara. Oyun takımı çöp ve gold nadirlerden olanlara boost veriyor.kol vardı bitane emanet onuda kırdım
Kesinlikle alınmalı çok ucuz.Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
oyuna yeni başlamışım önüme messi ronaldolu adamlar çıkıyor oyunun eşleştirme sistemi rezalet bende offline oynuyom arkadaşım kolu istiyor ne diyeceğimi bilmiyorumÇıldırmak çok doğal. Ben günlük baya maç yapıyorum ve 3-4 maç garanti çıldırıyorum özellikle GOLD Nadir kartı olanlara. Oyun takımı çöp ve gold nadirlerden olanlara boost veriyor.
Görüşler değişir, benim için ikisi de güzel oyun Ama FIFA'dan vazgeçmem diyenler alsın tabi.Fifa 60TL'ken PES oynanmaz. Pesi bedava verseler oynamayı "düşünürüm"
Pes 21 Fifa kadar iyi bir oyun değil. Lisans yok bir kere oyunda. Grafikler dışında Fifa nın yanına yaklaşamaz Pes 21 i 220 saat oynamış biri olarak söylüyorum.Ben olsam PES alırım 16 liraya
Evet. 0 puanı olan adamın kadro reytingi 92 filan oluyor. Bence onlar bot filan. İnanmıyorum yani 0 puanı olup ve nasıl böyle kadrosu var? Hayatsız gibi Squad Battles oynasan olmaz.oyuna yeni başlamışım önüme messi ronaldolu adamlar çıkıyor oyunun eşleştirme sistemi rezalet bende offline oynuyom arkadaşım kolu istiyor ne diyeceğimi bilmiyorum
FIFA 22 çıkacak çok yakında. Şuan son olarak kime satabiliriz mantığı ile satmaya çalışıyorlar, tuzağa düşmeyin derim.Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.