Steam FİFA 2021 67.19 TL !!

kol vardı bitane emanet onuda kırdım
Çıldırmak çok doğal. Ben günlük baya maç yapıyorum ve 3-4 maç garanti çıldırıyorum özellikle GOLD Nadir kartı olanlara. Oyun takımı çöp ve gold nadirlerden olanlara boost veriyor.

Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
Kesinlikle alınmalı çok ucuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: xMUK
Çıldırmak çok doğal. Ben günlük baya maç yapıyorum ve 3-4 maç garanti çıldırıyorum özellikle GOLD Nadir kartı olanlara. Oyun takımı çöp ve gold nadirlerden olanlara boost veriyor.
oyuna yeni başlamışım önüme messi ronaldolu adamlar çıkıyor oyunun eşleştirme sistemi rezalet bende offline oynuyom arkadaşım kolu istiyor ne diyeceğimi bilmiyorum

35 tl civarına PES 21 almıştım.
Fifa'yı 16 dan sonra bıraktım, sevemedim pes ilaç gibi geliyor bana.
Telefonda MYCLUP'da 60 saate yakın vardır.
120 saat de Analig oynadım akıyor maşallah

oyuna yeni başlamışım önüme messi ronaldolu adamlar çıkıyor oyunun eşleştirme sistemi rezalet bende offline oynuyom arkadaşım kolu istiyor ne diyeceğimi bilmiyorum
Evet. 0 puanı olan adamın kadro reytingi 92 filan oluyor. Bence onlar bot filan. İnanmıyorum yani 0 puanı olup ve nasıl böyle kadrosu var? Hayatsız gibi Squad Battles oynasan olmaz.

Futbol oyunları hakkında hiç bilgi sahibi değilim ama neden PES 2021 rağbet görmüyor? Veya görüyor ben mi görmüyorum

Steamda indirimlerde FİFA 2021 Oyunu 67 TL gibi bir fiyata düştü. Oyunu düşünen veya arayan varsa bilgisi olsun oldukça güzel bir indirim normal fiyatına göre.
FIFA 22 çıkacak çok yakında. Şuan son olarak kime satabiliriz mantığı ile satmaya çalışıyorlar, tuzağa düşmeyin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri