Metro 2033
80+ Bronze
forza5 düşer mi reis? ona göre alacağım.daha fazla düşer diye beklemeyin düşse düşse en fazla 45-50 ye düşer, şu kadarcık indirim için bekleyip de daha da artarsa pişman olmayın ,hani normal fiyatı 300 olsa bi oyunun şuan 150 lira olsa, kış indirimlerinde 100 lira olabilir derim de zaten oyun 65 lira daha ne kadar düşer ki ,önceki fiyatı da zaten45-50 gibi bir şeydi yani....
forza 4 30tlye kadar düşmüştü kış indirimlerinde tekrar düşebilirarkadaşlar kış indirimlerinde felan daha düşermi ona göre alıcam asetto corsa almıştım klavyeden oynanmaz dedi herkes direksiyonum yok bende forza 4 mü alsam dedim asetto corsa iade mi etsem dursa mı kütüphanede
.forza5 düşer mi reis? ona göre alacağım.
Onun üstüne forzalara zam geldi o yüzden max düşceği bu benceforza 4 30tlye kadar düşmüştü kış indirimlerinde tekrar düşebilir
30tlyi gördü bu oyun ama kesin düşer diyemem ve fiyatı da çok yüksek değil gibi tabi size kalmışarkadaşlar kış indirimlerinde felan daha düşermi ona göre alıcam asetto corsa almıştım klavyeden oynanmaz dedi herkes direksiyonum yok bende forza 4 mü alsam dedim asetto corsa iade mi etsem dursa mı kütüphanede