Yardım Steam güncelleme yapmıyor

KemalSunal

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
73
steamda oyun güncellemesi 50 mb gözüküyor. d de 7 gb yer var ama güncelleme yapamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece ets2 de yapıyor bunu

Bazen bazı oyun güncellemeleri takılıyor veya başlamıyor. Yakın zamanda ben de birkaç kere yaşadım bu sorunu.

Çok ekstra bir şey yapmadım, diğerleri güncellendi en son o takılan bir oyun kaldıktan sonra Steam'i sağ alttaki üçgenden tamamen kapatıp açtım. Yine devam edince bilgisayarı yeniden başlattığımda güncellenmişti.

Bazen bazı oyun güncellemeleri takılıyor veya başlamıyor. Yakın zamanda ben de birkaç kere yaşadım bu sorunu.

Çok ekstra bir şey yapmadım, diğerleri güncellendi en son o takılan bir oyun kaldıktan sonra Steam'i sağ alttaki üçgenden tamamen kapatıp açtım. Yine devam edince bilgisayarı yeniden başlattığımda güncellenmişti.
hocam yeniden başlatmadı. yetersiz disk diyor. yeniden başlatıp yazayım size hemen

hocam güncellemeyi yaptı da. oyun d ye kurdu. c deki yer azaldı d deki yer arttı nasıl oldu bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,393
Üyeler
190,563
Son üye
piedra
Geri