Hocam napıcam ya sadece Steam kullanıcı adı ve şifresini girdim PC ye virüs bulaştı tüm şifrelerimi patlattılar uf yaÖncelikle sakin oluyosunuz virüsü yemişsiniz yeni çıkmış 3000 liralık bi oyun indiriyo şuan bilgisayarınız gerçekten durum vahim 3000 lira vermeniz lazımdı
hocam hesap bilgilerini banada atabilirmisiniz ben bulamdimda wukong hesabıdenemek için forumu dolaştım black myth wukong oyununu aldım girdim, yorumlarda foruma selam yolladım
çok fazla kişi girmeye çalıştığından oyunu indiremezsiniz bile sürekli atıyor çünkü
uğraşıp indiririm derseniz indikten sonra çevrimdışı moda alıp oynarsınız.
4-5 tane denedim ya dogrulama kodu ıstedı yada hata verdihocam hesap bilgilerini banada atabilirmisiniz ben bulamdimda wukong hesabı
Hata yoğunluktan olur doğrulama koduda normal, hesaplar çalınmasın diye4-5 tane denedim ya dogrulama kodu ıstedı yada hata verdi
Kullanıcı adı: wuko3281hocam hesap bilgilerini banada atabilirmisiniz ben bulamdimda wukong hesabı
Olmuyorİstediğiniz her oyun mevcut bazılarının şifresi değişmiş olabiliyor tamamen şans işi ama sağlam hesaplar hala mevcut. Rockstar games, Ubisoft gibi 2. ayrı hesapla giriş yapılan oyunlar sıkıntı çıkarıyor bilginize. Bu tip oyunları en baştan indirmemenizde fayda var steamde koruma olması sebebiyle şifreleriyle oynayıp değiştiremiyorlar fakat diğer rockstar, ubisoft gibi platformlarda üyelikleri değiştirebiliyorlar.
Liste Güncellik tarihi 1 Ay önce
Liste Güncellik tarihi 3 Ay önce
Liste Güncellik tarihi 7 Ay önce
Aslında kendi hesabımızdan oyunu alıp, indirip sonrasında iade edip bu hesaplardan oynamak mantıklı.denemek için forumu dolaştım black myth wukong oyununu aldım girdim, yorumlarda foruma selam yolladım
çok fazla kişi girmeye çalıştığından oyunu indiremezsiniz bile sürekli atıyor çünkü
uğraşıp indiririm derseniz indikten sonra çevrimdışı moda alıp oynarsınız.
ip olarak internet ip si öğrenilir de belki o da modem aç kapayınca değişen bişey. bişey olcağını sanmıyorumHesaba giriş yaptıktan sonra giriş yapılan İPler gözüküyor olabilir. İp adresinizle ne yapabilirler onu bilmiyorum.