Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Semih Nas
hiç paylaşımlı hesap kullanmasam da siteyi uzun süre kullanmıştım bazı kişiler şart koyuyor site içerisinde kazanabileceğiniz coin gibi bir şey mevcut onun karşılığı hesap verenler var karşılıksız olarak da bolca hesap bulunuyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Aykut Adil Çınar
İllegal bir site kısaca kullanıp kullanmamak size kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay Önen
Böyle siteleri görünce aklıma hep "If you don't pay the product you are the product" sözü geliyor. Merakımdan soruyorum, site sahiplerinin bu işten kazancını veya bu işin altında yatanları bilen var mı?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Draq123
Lan madem oyuna para vermekden kaçıcanız şuanki en iyi korsan sitesinden indirin 😀

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
yani sadece kullanıcı kodu ve şifre ile giriş yapılıyor ne gibi zararı olur düşünüyorum belki steam ip ban verebilir ? Çok düşük bir ihtimal başka? Ne olabilirki ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Ya kardeşim akıllı ayağına yatıyorsun da Steam hesabının kullanıcı adını şifresini girip oyun indirmeye virüs bulaşır kafasıyla yaklaşıyorsun. Yapma bak gülerler sana
virüs yazdığımı gördün mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

olay oyun değil zaten sen adamalara datanı satmış oluyorsun bedavaya :kekw:
heh işte bunu anlayacak kapasite yok adam hala virüs diyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle siteleri görünce aklıma hep "If you don't pay the product you are the product" sözü geliyor. Merakımdan soruyorum, site sahiplerinin bu işten kazancını veya bu işin altında yatanları bilen var mı?
YOK olsa inatla bana laf sallayıp siteyi savunmazlar :D

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
.
virüs yazdığımı gördün mü ?
Senin saçmalık seviyeni anlatmaya çalıştım da anlamamışsın. Steam hesabına girip oyunu indireceksin. Herhangi bir sorun yaşamazsın merak etme. Böyle hesapları denedim 3 4 defa, oyunu indirip 15 20 dk sonra sildim. Bir sorun yok yani

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Senin saçmalık seviyeni anlatmaya çalıştım da anlamamışsın. Steam hesabına girip oyunu indireceksin. Herhangi bir sorun yaşamazsın merak etme. Böyle hesapları denedim 3 4 defa, oyunu indirip 15 20 dk sonra sildim. Bir sorun yok yani
tamam ücretsiz datalarını satmaya devam et beleşe olan hiç bir şey güvenilir değildir emin ol sen kullan umrumda değil uzatma konuyu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom