Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Vay be demek Steam datalarımı satıyor ha bugün de bilgilendik volkan abim sayesinde
senin gibiler argoyu hakediyorda uyarı yeriz uzatma diyoruz hala inatla boş yapıyorsun dostum engelliyorum seni

Arkadaşlar bu volkan kolpacının biri bilgili olduğu konu dahi yok dün AMD ekran kartları sorunlu dedim diye hakarete varan savunmalar yaptı sonra bir konuda volkanı gördüm yazmışki yeni sistemimde GTA 5 droptan oynanmıyowww ühühühühüüüüğğ optimize özürlüymüş gta

tamam işte onu bunu onaylatıyorlar verilerin güvende bile değil :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

verilerini hocam onu bunu onaylıyorsun bu evirde kimse çıkarsız bir halt yemez işin arkasında dönenleri pekte hiçe saymamak lazım
Ya bilmiyorsun konuşma be adam bide beni engellemiş. Rezil rüsva olcak foruma hala data mata diyor🤣

tamam işte onu bunu onaylatıyorlar verilerin güvende bile değil :D

verilerini hocam onu bunu onaylıyorsun bu evirde kimse çıkarsız bir halt yemez işin arkasında dönenleri pekte hiçe saymamak lazım
Onun bile ne olduğunu bilmiyorsun volkan

Ya bilmiyorsun konuşma be adam bide beni engellemiş. Rezil rüsva olcak foruma hala data mata diyor🤣
Hocam diyorum ya hayatı kolpa o adamın

denemek için forumu dolaştım black myth wukong oyununu aldım girdim, yorumlarda foruma selam yolladım :)
çok fazla kişi girmeye çalıştığından oyunu indiremezsiniz bile sürekli atıyor çünkü
uğraşıp indiririm derseniz indikten sonra çevrimdışı moda alıp oynarsınız.

Ekler

• 1725530509275.png
    1725530509275.png
    817.9 KB · Hit: 109
  • 1725530629266.png
    1725530629266.png
    2 KB · Hit: 107
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri