senin gibiler argoyu hakediyorda uyarı yeriz uzatma diyoruz hala inatla boş yapıyorsun dostum engelliyorum seniVay be demek Steam datalarımı satıyor ha bugün de bilgilendik volkan abim sayesinde
senin gibiler argoyu hakediyorda uyarı yeriz uzatma diyoruz hala inatla boş yapıyorsun dostum engelliyorum seniVay be demek Steam datalarımı satıyor ha bugün de bilgilendik volkan abim sayesinde
ne datasını satıyorlarsenin gibiler argoyu hakediyorda uyarı yeriz uzatma diyoruz hala inatla boş yapıyorsun dostum engelliyorum seni
Hocam data ne tam olarakolay oyun değil zaten sen adamalara datanı satmış oluyorsun bedavaya![]()
tamam işte onu bunu onaylatıyorlar verilerin güvende bile değilDenedimde sürekli doğrulama istiyor.
verilerini hocam onu bunu onaylıyorsun bu evirde kimse çıkarsız bir halt yemez işin arkasında dönenleri pekte hiçe saymamak lazımne datasını satıyorlar
Ya bilmiyorsun konuşma be adam bide beni engellemiş. Rezil rüsva olcak foruma hala data mata diyortamam işte onu bunu onaylatıyorlar verilerin güvende bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
verilerini hocam onu bunu onaylıyorsun bu evirde kimse çıkarsız bir halt yemez işin arkasında dönenleri pekte hiçe saymamak lazım
Onun bile ne olduğunu bilmiyorsun volkantamam işte onu bunu onaylatıyorlar verilerin güvende bile değil
verilerini hocam onu bunu onaylıyorsun bu evirde kimse çıkarsız bir halt yemez işin arkasında dönenleri pekte hiçe saymamak lazım
Hocam diyorum ya hayatı kolpa o adamınYa bilmiyorsun konuşma be adam bide beni engellemiş. Rezil rüsva olcak foruma hala data mata diyor![]()
Hocam gitti tüm datalarım lütfen yardım edin napıcam tüm banka hesaplarımı soydular lütfen help plsOnun bile ne olduğunu bilmiyorsun volkan
Hocam diyorum ya hayatı kolpa o adamın
Öncelikle sakin oluyosunuz virüsü yemişsiniz yeni çıkmış 3000 liralık bi oyun indiriyo şuan bilgisayarınız gerçekten durum vahimHocam gitti tüm datalarım lütfen yardım edin napıcam tüm banka hesaplarımı soydular lütfen help pls
Alıntıyı görüntüle