Kalıcı Ücretsiz Steam herkese açık ücretsiz hesap veren site 70Games.net

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
hiç paylaşımlı hesap kullanmasam da siteyi uzun süre kullanmıştım bazı kişiler şart koyuyor site içerisinde kazanabileceğiniz coin gibi bir şey mevcut onun karşılığı hesap verenler var karşılıksız olarak da bolca hesap bulunuyor

Böyle siteleri görünce aklıma hep "If you don't pay the product you are the product" sözü geliyor. Merakımdan soruyorum, site sahiplerinin bu işten kazancını veya bu işin altında yatanları bilen var mı?

Lan madem oyuna para vermekden kaçıcanız şuanki en iyi korsan sitesinden indirin 😀

yani sadece kullanıcı kodu ve şifre ile giriş yapılıyor ne gibi zararı olur düşünüyorum belki steam ip ban verebilir ? Çok düşük bir ihtimal başka? Ne olabilirki ?

Ya kardeşim akıllı ayağına yatıyorsun da Steam hesabının kullanıcı adını şifresini girip oyun indirmeye virüs bulaşır kafasıyla yaklaşıyorsun. Yapma bak gülerler sana
virüs yazdığımı gördün mü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olay oyun değil zaten sen adamalara datanı satmış oluyorsun bedavaya :kekw:
heh işte bunu anlayacak kapasite yok adam hala virüs diyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle siteleri görünce aklıma hep "If you don't pay the product you are the product" sözü geliyor. Merakımdan soruyorum, site sahiplerinin bu işten kazancını veya bu işin altında yatanları bilen var mı?
YOK olsa inatla bana laf sallayıp siteyi savunmazlar :D

virüs yazdığımı gördün mü ?
Senin saçmalık seviyeni anlatmaya çalıştım da anlamamışsın. Steam hesabına girip oyunu indireceksin. Herhangi bir sorun yaşamazsın merak etme. Böyle hesapları denedim 3 4 defa, oyunu indirip 15 20 dk sonra sildim. Bir sorun yok yani

Senin saçmalık seviyeni anlatmaya çalıştım da anlamamışsın. Steam hesabına girip oyunu indireceksin. Herhangi bir sorun yaşamazsın merak etme. Böyle hesapları denedim 3 4 defa, oyunu indirip 15 20 dk sonra sildim. Bir sorun yok yani
tamam ücretsiz datalarını satmaya devam et beleşe olan hiç bir şey güvenilir değildir emin ol sen kullan umrumda değil uzatma konuyu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,167
Üyeler
174,065
Son üye
Hairo
Geri