Steam hesabı takas ve topluluk pazarı banı. yardım

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
19
merhabalar üstadlar aktif hesabımda takas banı var sifre
sıfırladığım için ve bayadır girmediğim için 30 günlük kısıtlama aldım yeni hesap açsam 5 dolar yatırıp beklemeden takas yapmam mümkünmü yada topluluk pazarını kullanmam bu takas ve topluluk pazarı bekleme süresini kaldırmamız mümkün mü ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
merhabalar üstadlar aktif hesabımda takas banı var sifre
sıfırladığım için ve bayadır girmediğim için 30 günlük kısıtlama aldım yeni hesap açsam 5 dolar yatırıp beklemeden takas yapmam mümkünmü yada topluluk pazarını kullanmam bu takas ve topluluk pazarı bekleme süresini kaldırmamız mümkün mü ?
Takas yapman için steam guard aktif olmalı diye biliyorum. Yani yine bekleyeceksin o da herhalde ilk açışta 1 hafta falandı

Takas yapman için steam guard aktif olmalı diye biliyorum. Yani yine bekleyeceksin o da herhalde ilk açışta 1 hafta falandı
zaten acık eski hesabımda ama 30 gün kısıtlama geldi şifre değisikliginden ve baya girmedigimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteğe yazsak yardımcı olurlarmı acaba bilginiz varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
zaten acık eski hesabımda ama 30 gün kısıtlama geldi şifre değisikliginden ve baya girmedigimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteğe yazsak yardımcı olurlarmı acaba bilginiz varmı
Bilmiyorum. Hızlandırma için diyorsan öyle bir şey olmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa