Neler Yeni

Steam hesabı üzerinden virüs bulaşır mı?

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
Arkadaşlar geçenlerde klavyemdeki bazı tuşlar basmıyor diye konu açmıştım. Sorunu bulamayınca bilgisayara format attım. Baktım sorun düzelmiş sevindim. 2 gün önce de bir siteden bf3 almıştım ve steam hesabı olarak verildi. İlk alışverişimdi çok da anlamam. Format atılmış pcye bu steami girdikten sonra klavyem gitti. Sorunun hesapta olduğunu düşünüyorum. Bugündür oynuyorum sıkıntı yok hesaba girdim klavye gitti. Ne alakadır nasıldır bilmiyorum ama olay böyle. Sizce böyle bir olay mümkün müdür? Klavyemde basmayan tuşlar s ve z ekran klavyesinde sorunuz yazıyor ama klavyede yazmıyor. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

+olarak şimdi ise hesap değiştir yapıp steami kapadım şuan klavyem düzeldi. Ne alaka ki böyle bir şey oluyor? bir ayarı falan mı var acaba? bazen basmıyor bazen çitf basıyor basıyor bazen takılı kalıyor ne saçma işmiş bu

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arkadaşlar geçenlerde klavyemdeki bazı tuşlar basmıyor diye konu açmıştım. Sorunu bulamayınca bilgisayara format attım. Baktım sorun düzelmiş sevindim. 2 gün önce de bir siteden bf3 almıştım ve steam hesabı olarak verildi. İlk alışverişimdi çok da anlamam. Format atılmış pcye bu steami girdikten sonra klavyem gitti. Sorunun hesapta olduğunu düşünüyorum. Bugündür oynuyorum sıkıntı yok hesaba girdim klavye gitti. Ne alakadır nasıldır bilmiyorum ama olay böyle. Sizce böyle bir olay mümkün müdür? Klavyemde basmayan tuşlar s ve z ekran klavyesinde sorunuz yazıyor ama klavyede yazmıyor. Teşekkürler

+olarak şimdi ise hesap değiştir yapıp steami kapadım şuan klavyem düzeldi. Ne alaka ki böyle bir şey oluyor? bir ayarı falan mı var acaba? bazen basmıyor bazen çitf basıyor basıyor bazen takılı kalıyor ne saçma işmiş bu
Böyle bir şey mümkün değil.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,676
İsim
1
oynarken çevrimdışı ol diyorsunuz demi?

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Klavyenizin marka modeli nedir? Ne kadar uzun süredir kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç

Hayır böyle bir şey söz konusu değil.

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar saçma geldğini biliyorum bakın şimdi tekrar hesaba girdim şuan klavyem yine yok. Video da çektim birazdan atacağım.

Klavyenizin marka modeli nedir? Ne kadar uzun süredir kullanıyorsunuz?
Olayı videoya aldım ancak video sadece metin belgesini almış arkada steam hesabı ve bf3 açık duruyor. Hesaba girmeden önce bu s ve z (steam hesabına girince çalışmayan tuşlar) tuşlarını kontrol ettim ve videoda göründüğü gibi sorunsuz çalışıyor. Sonrasında ise steame ve bf3 e girip yazdığımda ise tuşlar bazen basmıyor bazen tekliyor bazen takılı kalıyor. Tuş vuruşlarımı nasıl gösteririm bilmiyorum ancak ben bf3e girdikten sonra tuşlara basılı tutuyorum göründüğü gibi takılıyor bazen hiç basmıyor.

Bu link liste dışı yaptığım yaşanan olayın videosu linkidir 30 saniyelik bir video yani kendimi anlatamadığım için size böyle göstermeye çalışacağım.

Hayır böyle bir şey söz konusu değil.
video attım bakabilirsin şimdi steamden ve bf3ten çıktım şuan sorun düzeldi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç
arkadaşlar saçma geldğini biliyorum bakın şimdi tekrar hesaba girdim şuan klavyem yine yok. Video da çektim birazdan atacağım.

Olayı videoya aldım ancak video sadece metin belgesini almış arkada steam hesabı ve bf3 açık duruyor. Hesaba girmeden önce bu s ve z (steam hesabına girince çalışmayan tuşlar) tuşlarını kontrol ettim ve videoda göründüğü gibi sorunsuz çalışıyor. Sonrasında ise steame ve bf3 e girip yazdığımda ise tuşlar bazen basmıyor bazen tekliyor bazen takılı kalıyor. Tuş vuruşlarımı nasıl gösteririm bilmiyorum ancak ben bf3e girdikten sonra tuşlara basılı tutuyorum göründüğü gibi takılıyor bazen hiç basmıyor.

Bu link liste dışı yaptığım yaşanan olayın videosu linkidir 30 saniyelik bir video yani kendimi anlatamadığım için size böyle göstermeye çalışacağım.

video attım bakabilirsin şimdi steamden ve bf3ten çıktım şuan sorun düzeldi
Bendede böyle tuşlar bir basışta 4-5 defa basıyor arada bir. USB çıkarıp takınca düzeliyor.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
olaya bak aşırı saçma :D

asus bilgisayarlarda ROG Keyboard Firmware Update tool ile bazı klavye sorunları düzeltiliyordu

Ama senin modelinde öyle bir eklenti göremedim

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
olaya bak aşırı saçma :D

asus bilgisayarlarda ROG Keyboard Firmware Update tool ile bazı klavye sorunları düzeltiliyordu

Ama senin modelinde öyle bir eklenti göremedim
tuf serisi leş bir seri hiç yazılımsal desteği yok en üst model tufda da en alt modelinde de

yagizwow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yağız tanrıverdi

Bilgisayarın regl olmuş dostum naz yapıyor

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hazarcn
Alakası yok Steamle siz crack falan yüklemişsinizdir :kekw:
steam üzerinden indirdim ea ile giriş yaptım oyuna girince battlelogtan campain seçip oynuyorum crack değil
zaten crack yüklemek istemediğimden böyle bir şey yaptım da ilk defa yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,599
Üyeler
161,097
Son üye
rahmi159
Top Bottom