Arkadaşlar geçenlerde klavyemdeki bazı tuşlar basmıyor diye konu açmıştım. Sorunu bulamayınca bilgisayara format attım. Baktım sorun düzelmiş sevindim. 2 gün önce de bir siteden bf3 almıştım ve steam hesabı olarak verildi. İlk alışverişimdi çok da anlamam. Format atılmış pcye bu steami girdikten sonra klavyem gitti. Sorunun hesapta olduğunu düşünüyorum. Bugündür oynuyorum sıkıntı yok hesaba girdim klavye gitti. Ne alakadır nasıldır bilmiyorum ama olay böyle. Sizce böyle bir olay mümkün müdür? Klavyemde basmayan tuşlar s ve z ekran klavyesinde sorunuz yazıyor ama klavyede yazmıyor. Teşekkürler
+olarak şimdi ise hesap değiştir yapıp steami kapadım şuan klavyem düzeldi. Ne alaka ki böyle bir şey oluyor? bir ayarı falan mı var acaba? bazen basmıyor bazen çitf basıyor basıyor bazen takılı kalıyor ne saçma işmiş bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
+olarak şimdi ise hesap değiştir yapıp steami kapadım şuan klavyem düzeldi. Ne alaka ki böyle bir şey oluyor? bir ayarı falan mı var acaba? bazen basmıyor bazen çitf basıyor basıyor bazen takılı kalıyor ne saçma işmiş bu