steam hesabım çalındı ne yapabilirim

dostum caz yapmasan çok iyi olmaz mı burada kaç kişi yardım etmeye çalışıyor sen tutturmuşsun ...
geri nasıl alabilirim diye tartışıyoruz şurada.
tutturmuşsun ? 1 kere yazdım :D sana bu muhteşem zekan ile başarılar :D

nasıl kaptırdıysan öyle
kafanı duvarlara vurabilirsin?
Steam Destek ile daha önce benzer konularda deneyiminiz olmadıysa hem kendi vaktinizi hem de bizim vaktimizi boş şeyler yazarak harcamayın.

Daha önce yıllar önce kullandığım hesabımı mail ve hesap adını bilmeden geri alabilmiştim. Hesapta kayıtlı mail mevcut mailim değildi, hesap adını unutmuştum. Sadece profil adını biliyordum. Black Ops 1 vardı hesapta CD ile almıştım. Önce desteğe durumla ilgili detaylı bilgi verdim, daha sonra Black Ops aktivasyon kodunu istediler ve bu şekilde kanıtlayarak tüm bilgileri bana ilettiler.

Steam desteğe ticket atıp kendini kanıtla.Geri verilir.

beyler geri aldım ama aklıma bir şey takıldı hesabı alırken sadece hesabım çalındı ne yapabilirm yazmıştım adamlar fatura ve ya bi kanıt istemediler

steama gmailden yaz satın alım ss lerinide at ozaman sana geri veriyorlar hesabı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler geri aldım ama aklıma bir şey takıldı hesabı alırken sadece hesabım çalındı ne yapabilirm yazmıştım adamlar fatura ve ya bi kanıt istemediler
hesaba giriş ip lerini takip etmiş olabilirler.

hesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim
Site üzerinden ticket oluşturun, 1 ay yada en yakın tarih içerisinde satın aldığınız oyunu/yazılımı kanıtlayın.
Ödeme yaptığınız kredi kartını gösterin ve kullandığınız mail adresini.
Ben bu şekilde kurtarmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,834
Üyeler
192,046
Son üye
samettmavi
Geri