Faruk Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 816
hesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim
Steam le mailini aynı şifre mi yaptın ?hesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim
Steam a bilet at kendini kanitla mesela aldığıb oyunun faturasini atabilirsinhesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim
tam olarak nasıl yapacağımSteam a bilet at kendini kanitla mesela aldığıb oyunun faturasini atabilirsin
.Steam a bilet at kendini kanitla mesela aldığıb oyunun faturasini atabilirsin
tam olarak nasıl yapacağım
tam olarak nasıl yapacağım
göndereceğim ama olmuyor captcha ile sorun yaşıyorsunuz steam destek ile iletişime geçiniz diyor![]()
Steam Destek - Yardım edin! Giriş yapamıyorum
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
Hesabıma Ulaşamıyorum → Hesabım Çalındı seçeneklerini seçerek devam edin.
durduk yerde çalınmaz artık hesabı nereye verdiysen veya mailihesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim
dostum caz yapmasan çok iyi olmaz mı burada kaç kişi yardım etmeye çalışıyor sen tutturmuşsun ...durduk yerde çalınmaz artık hesabı nereye verdiysen veya maili
kafanı duvarlara vurabilirsin?hesap çalındı e postası değiştirilmiş şifre de dahil nasıl geri alabilirim