STEAM HESABIM ÇALINDI NE YAPACAĞIM?

desteğin sorduğu soruların cevaplamak gerekiyor hesabın senin olduğunu kanıtlamak için kos koca steam ekibi bir almaları zor olamaz en kötü envanter bişey varsa hesabına atmıştır
Envanter boş twitch droplar var onlarıda alamaz ban yerse ne olur

Steam desteğe olayı detaylıca anlat. Daha önce kredi kartınla yapılmış satın almalardan kanıtlar isteyecekler veya dışarıdan satın alıp aktif ettiğin örneğin Humble Bundle, Fanatical gibi sitelerden yapılmış Steam cd key alışverişlerini isteyecekler. Bunları kanıt olarak göstereceksin. Mail'inde vardır. İki faktörlü doğrulamayı bir şekilde kapatmışsın. Yüksek ihtimal hesabını geri alırsın. Bir daha da link'lere, twitch drop'larına falan hiç bulaşma.

Edit: CS2'de hesabın ban yerse onu düzeltmiyorlar. O hesap banlı şekilde kalır. İçindeki oyunları kurtarmış olursun.

Steam desteğe olayı detaylıca anlat. Daha önce kredi kartınla yapılmış satın almalardan kanıtlar isteyecekler veya dışarıdan satın alıp aktif ettiğin örneğin Humble Bundle, Fanatical gibi sitelerden yapılmış Steam cd key alışverişlerini isteyecekler. Bunları kanıt olarak göstereceksin. Mail'inde vardır. İki faktörlü doğrulamayı bir şekilde kapatmışsın. Yüksek ihtimal hesabını geri alırsın. Bir daha da link'lere, twitch drop'larına falan hiç bulaşma.

Edit: CS2'de hesabın ban yerse onu düzeltmiyorlar. O hesap banlı şekilde kalır. İçindeki oyunları kurtarmış olursun.
Anladım kaç saattir ticketlwrimw bakmıyorlar ne zaman bakarlar 4 saat oldu

Anladım kaç saattir ticketlwrimw bakmıyorlar ne zaman bakarlar 4 saat oldu
Bazen uzun sürüyor cevap vermeleri ama geri alırsın bu arada arkadaşın okuldan arkadaşın miydi yoksa oyundan tanıştığın mi

2 aşamalı varken nasıl sana bildirim ve onay gelmeden giriş oldu dostum sen bazı şeyleri göz yummussun onay vermişşin yoksa steam 2 aşamalı dogrulama aşamıyorsun şifreni bilmene rağmen illa onay vermen gerekiyor mobilden..
Muhtemelen takas onayı diye gelen linkle iki adımlı doğrulamada istenilen şifreyi onaylattılar ve o şekilde hesaba eriştiler. Bu yöntemi oltalamada çokça kullanıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
Yıllar önce başıma buna benzer bir olay gelmişti, steam desteğe istedikleri unsurları yollayın, birkaç güne hesabı geri alırsınız. Online oyunlarda hile açmışlarsa hesabınız bu oyunlar için ban yer ama yapacak bir şey yok. En azından Steam kütüphanenizi kurtarırsınız.

Muhtemelen takas onayı diye gelen linkle iki adımlı doğrulamada istenilen şifreyi onaylattılar ve o şekilde hesaba eriştiler. Bu yöntemi oltalamada çokça kullanıyorlar.

Yıllar önce başıma buna benzer bir olay gelmişti, steam desteğe istedikleri unsurları yollayın, birkaç güne hesabı geri alırsınız. Online oyunlarda hile açmışlarsa hesabınız bu oyunlar için ban yer ama yapacak bir şey yok. En azından Steam kütüphanenizi kurtarırsınız.
Adamda diyoki hesabı playeroktan aldım hesabım oyle sitelere düşmüş kurtarabilirmiyim

Adamda diyoki hesabı playeroktan aldım hesabım oyle sitelere düşmüş kurtarabilirmiyim
Steam desteğin istediği kanıtları sunabilirsen kurtarırsın.

Bu arada geçmiş olsun, sanırım geri almışsınız hesabınızı. Bir önceki konunuzdan okudum şimdi.

steam desteğe güzelce anlat benim de başıma geldi bir kaç mailleşmeden sonra şifreyi değiştirip bana teslim etti.

Sana tavsiyem steam hesabını google mail yerine tutamail ile kullan çalınma riski çok düşüyor önceden benim hesaplar sürekli çalınıyordu şuan normal

Twitch droplara neden bulaşmayayın 10 tk ye rust twitch deopları aldım item satıstan bagladun hesapa aldım akinleri aonra baglantıyı kestim

genelde bu bu yöntemi kullanıyorlar oy verir misin ödül kazanacaksın turnuva katılmak ister misin diye link atıyor böyle gelirse direk arkadaşlık çıkar bunları
Twitch droplara neden bulaşmayayın 10 tk ye rust twitch deopları aldım item satıstan bagladun hesapa aldım akinleri aonra baglantıyı kestim

Ekler

• asdasdadasdasd.webp
    asdasdadasdasd.webp
    82.5 KB · Hit: 12
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,654
Üyeler
183,872
Son üye