bugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
Anlattım fotograflarıda attım inşallah alabilirimYapman gereken steam desteğine olayı düzgünce, açıklayıcı bir şekilde anlatıp beklemen.
2 aşamalı varken nasıl sana bildirim ve onay gelmeden giriş oldu dostum sen bazı şeyleri göz yummussun onay vermişşin yoksa steam 2 aşamalı dogrulama aşamıyorsun şifreni bilmene rağmen illa onay vermen gerekiyor mobilden..bugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
takas atarken onay veemiştim fakat her şey ben okuldayken telefona hiç ellemedim o zaman yaşanmış2 aşamalı varken nasıl sana bildirim ve onay gelmeden giriş oldu dostum sen bazı şeyleri göz yummussun onay vermişşin yoksa steam 2 aşamalı dogrulama aşamıyorsun şifreni bilmene rağmen illa onay vermen gerekiyor mobilden..
bu böyle link yıllarca geliyor hiç kabul etmedim arkadaşlık çıkarıyorum burda sadece sana destek yardımcı olur bir arkadaşımın başına gelmişti aldığı ilk oynu falan sormuşlardı genel de böyle hesapları çalıp satıyorlarbugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
Csgo oynuyo hile kullanarak şuanbu böyle link yıllarca geliyor hiç kabul etmedim arkadaşlık çıkarıyorum burda sadece sana destek yardımcı olur bir arkadaşımın başına gelmişti aldığı ilk oynu falan sormuşlardı genel de böyle hesapları çalıp satıyorlar
anahtar kelime Phishing, yani oltalamadır. Bedava skin, oyun veya Steam cüzdan kodu diye bağlantı paylaşıp insanları sahte sitelere yönlendiriyorlar. bu siteler steam sayfası bire bir site giriş yapmak yeterli oluyor hemen bilgileri çekiyor Steam Guard falan fayda etmez diğerleri de interneten program oyun indiriyorum diye yüklediğin zaman keylogger daa yüklemiş oluyorsunbugun sabah 11 de hesabıma girmişler epostamı ve şifremi degistirmisler 2 aşamalı dgrulama olmasına ragmen bunu yapmıslar dün arkadasım link atmıştı (takas linkini) ırdan takas atmak için steam hesabımı girdim ve olanlar oldu napmam lazım
Hesabı alabilirmiyim şimdi fatura falan gönderdim ticketleanahtar kelime Phishing, yani oltalamadır. Bedava skin, oyun veya Steam cüzdan kodu diye bağlantı paylaşıp insanları sahte sitelere yönlendiriyorlar. bu siteler steam sayfası bire bir site giriş yapmak yeterli oluyor hemen bilgileri çekiyor Steam Guard falan fayda etmez diğerleri de interneten program oyun indiriyorum diye yüklediğin zaman keylogger daa yüklemiş oluyorsun
desteğin sorduğu soruların cevaplamak gerekiyor hesabın senin olduğunu kanıtlamak için kos koca steam ekibi bir almaları zor olamaz en kötü envanter bişey varsa hesabına atmıştırHesabı alabilirmiyim şimdi fatura falan gönderdim ticketle