Steam hesabım çalındı ve Steam hiçbir şey yapmıyor

woid

80+
Reaksiyon skoru
2
Dün PC ye virüs bulaştı ve Steam hesabım çalındı başıma daha önceden de gelmişti bu olay onun için yapacak kurtarmaya çalışırken her yöntemi denedim ama Steam maile ne yaparsam yapayım kod göndermiyordu ve sonra artık deneme şansım da bitmişti yaklaşık 13 saatir filan bekliyorum ama hala erişemiyorum kurtarmayı deneyemiyorum bile mailde attım beni desteğe yönlendirdi

benim de geçen oldu ticket açtım 3dk sonra hesap şifrem sıfırlandı ve mail gönderildi hesabı boşalttılar ona yapcak bir şey yok diyor :d

hocam eğer oyun veya başka bişey aldıysan kullandığın kartın son 4 hanesini söyle hesapta kullandığın ilk maili ve kullandığın mailleri söylersen geri alırsın biraz geç cevap veriyorlar.

Dün PC ye virüs bulaştı ve Steam hesabım çalındı başıma daha önceden de gelmişti bu olay onun için yapacak kurtarmaya çalışırken her yöntemi denedim ama Steam maile ne yaparsam yapayım kod göndermiyordu ve sonra artık deneme şansım da bitmişti yaklaşık 13 saatir filan bekliyorum ama hala erişemiyorum kurtarmayı deneyemiyorum bile mailde attım beni desteğe yönlendirdi
daha önceden aldığınız oyunların faturalarını, eski bilgilerini kartının bazı bilgilerini gönder. Yardımcı oluyorlar daha önceden başıma gelmişti, 4-5 tane fatura gönderince yardımcı olmuşlardı

Beyler 1.si gmaile hani ticaret açtığımızda ticaret i onaylama amacıyla bizim maile bir kod gönderiliyor ya işte o gelemedi ve şuanda deneyemiyorum çünkü çok fazla deneme bahanesiyle daha girmeme izin vermiyor

Geri