steam hesabım çalındı yardım

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,762
steam hesabım çalında hiçbir linke basmadım özeldende bir mesaj gelipte basmışlığımda olmadı ? hesabımı nasıl alacağım içinde para ile aldığım fall guys falan vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gmaile kod gelmiyor

Steam Destek'e ulaşın ve derdinizi anlatın.
Sizden birkaç bilgi isteyecekler. ( Aldığınız oyunlara ait faturalar vs. )
Kanıtlarsanız, hesabı geri size vereceklerdir.

tamamdır

tam olarak nereden açacağım bulamadım

yardımcı olurmusunuz ?

Son düzenleme:
bu videoyu izleyebilirsiniz

eyw mail gelmesini bekliyorum umarım sorunum çözülür nasıl çalındı hiçbir fikrim yok PC de rat yok tertemiz virüs indirmedim steamdan başka stelere kayıt olmadım
Ben bir ara hesap alım satım yapıyordum. Çalınan 5 hesabın 4 ü bet sitelerinden. Genel olarak fake profil oluşturup bedava yüksek meblalar teklif ediyorlar ve inanamayacağınız kadar çok insan düşüyor. Güvenmediğin hiç bir bet sitesinde steam hesabın ile oturum açma.

Ben bir ara hesap alım satım yapıyordum. Çalınan 5 hesabın 4 ü bet sitelerinden. Genel olarak fake profil oluşturup bedava yüksek meblalar teklif ediyorlar ve inanamayacağınız kadar çok insan düşüyor. Güvenmediğin hiç bir bet sitesinde steam hesabın ile oturum açma.
oturum açmıyorum zaten hiçbir bet sitesine üye değilim

oturum açmıyorum zaten hiçbir bet sitesine üye değilim
eyw mail gelmesini bekliyorum umarım sorunum çözülür nasıl çalındı hiçbir fikrim yok PC de rat yok tertemiz virüs indirmedim steamdan başka stelere kayıt olmadım
Ben yanlış anlamışım burayıda bir şekilde gümlemiş işte daha dikkatli olmak lazım belki güvenlik açığı tarzi bir şeyler olabilir.

k
Ben yanlış anlamışım burayıda bir şekilde gümlemiş işte daha dikkatli olmak lazım belki güvenlik açığı tarzi bir şeyler olabilir.
kredi kartı son 4 hane fatura adresi gibi şeyler istedi bende yanıtladım umarım çözülür

k

kredi kartı son 4 hane fatura adresi gibi şeyler istedi bende yanıtladım umarım çözülür
evet onları istiyor sizden. eğer doğru verdiyseniz kesin olarak geri vericekler hesabınızı.

Geri