fotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler
Desteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma amafotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler
tam nereye yazıldığını bulamadımSteam desteğe yaz onlar halledebilir
Desteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma amaacil kart bilgilerini isterler dediğni anlamadım
Steam desteğe yaz onlar halledebilir
pardon 50 dolar yüklenmesi nasıl oldu bilmiyorum ama onun için desteğe bir şekilde ulaşıp yazmıştım destek ekibinden biri cevaplamış ama ingilizce olduğu için çeviri yapmamıştım şimdfi yapınca okudum destek ekibi şifreyi kendi değiştirmişDesteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma ama
desteğe istediği herşeyi yaz anında verirler gerifotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler
steam desteğe yazfotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler
Şunu nasıl başarıyorsunuz olm ya mobil guard yok mu.