Steam hesabım çalındı

musaff

80+
Reaksiyon skoru
2
fotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler

Ekler

• 1000023330.webp
    1000023330.webp
    61.4 KB · Hit: 104
  • 1000023331.webp
    1000023331.webp
    72.4 KB · Hit: 104
  • 1000023336.webp
    1000023336.webp
    73.5 KB · Hit: 103
fotoğraflarda da göründüğğ gibi başka ülkelerden girişler var ve birkaç gün önce steam da kartım kayıtlı olduğu için 50 dolar cüzdan bakiyesi yüklenmiş ne yapabilirim acil yardım edin lütfen birkaç saat önce de şifreyi değiştirdiler
Desteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma ama

Steam desteğe yaz onlar halledebilir
tam nereye yazıldığını bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Desteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma amaacil kart bilgilerini isterler dediğni anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam desteğe yaz onlar halledebilir
Desteğe yaz acil kart bilgilerini falan isterler.Geç kalma ama
pardon 50 dolar yüklenmesi nasıl oldu bilmiyorum ama onun için desteğe bir şekilde ulaşıp yazmıştım destek ekibinden biri cevaplamış ama ingilizce olduğu için çeviri yapmamıştım şimdfi yapınca okudum destek ekibi şifreyi kendi değiştirmiş

desteğe istediği herşeyi yaz anında verirler geri

burdan bi şifreni değiştir sonra e postanı değiştir

steam desteğe yaz

Şunu nasıl başarıyorsunuz olm ya mobil guard yok mu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,020
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri