Steam hesabım çalındı

kayıtlı kredi kartını geçiçi kapat banka uygulamasından
hesabına giriş yapabiliyormusun şuan
desteğe istediği herşeyi yaz anında verirler geri

burdan bi şifreni değiştir sonra e postanı değiştir
steam desteğe yaz
Şunu nasıl başarıyorsunuz olm ya mobil guard yok mu.
Hesap gmaili değiştiyse bir damacana su iç
Benim en çok merak ettiğim nokta. Hatta bazıları dümdüz bilgisayar kullandığı halde hesapları çalınıyormuş.
o sorunu çözdüm ama az önce microsoft apps uygulaması 28 tl ödeme almış ve yine bilgim dışında siğariş geçmişinde 3 ay önce aldığım one drive 50 gb lik depolama alanı ödemesş var sadece bunun para iadesini nasıl alıcam

Sen direk mailimi çaldırdın? microsoft hesabın ile steam hesabın aynı maile mi kayıtlı?

Sen direk mailimi çaldırdın? microsoft hesabın ile steam hesabın aynı maile mi kayıtlı?
evet ama mail ile ilgili bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mailime baktım güvenlik kısmında oneplus 10 pro adlı telefonlşa giriş var telefon benim değil

evet ama mail ile ilgili bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mailime baktım güvenlik kısmında oneplus 10 pro adlı telefonlşa giriş var telefon benim değil
mailin şifreyi değiştir

biri steam msja link attı 50 dolar hediye geldi diye linki tıklıyor tıp tıpa aynısı steamı hesabı giriyor girdikte sonra guardı kaldırıyor öyle çalıyorlar işte bilmediği tıklamayın.

hala anlamış degilim nasıl beceriyorsunuz 2 faktörlü kimlik doğrulamanızı açın beyler bu işler ihmale gelmez..

kral garip bir olay bir ara bende yaşadım guarda rağmen girdiler bir kaç dolarımı harcadılar
API key erişirseler giriyorlar guard da olsa. Her siteye vermemek gerek. Bilmediğin linke tıklamamak gerek. Virüs yoluyla bile alırlar.

API key erişirseler giriyorlar guard da olsa. Her siteye vermemek gerek. Bilmediğin linke tıklamamak gerek. Virüs yoluyla bile alırlar.
hiç api key oluşturmadım chrome dan girip te vermedim

hiç api key oluşturmadım chrome dan girip te vermedim
PC'ye erişip kendileri bile oluşturuyor. Kısacası her linke tıklayıp bir şeyler indirmemek gerek.

Geri