Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Normalde bu tarz durumlarda hesap kısıtlaması yemen gerekir
kayıtlı kredi kartını geçiçi kapat banka uygulamasından
hesabına giriş yapabiliyormusun şuan
desteğe istediği herşeyi yaz anında verirler geri
![]()
Steam Destek - Parolamı değiştir
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.help.steampowered.com
burdan bi şifreni değiştir sonra e postanı değiştir
steam desteğe yaz
Api key aktifse iptal et. https://steamcommunity.com/dev/apikey
Şunu nasıl başarıyorsunuz olm ya mobil guard yok mu.
Hesap gmaili değiştiyse bir damacana su iç
o sorunu çözdüm ama az önce microsoft apps uygulaması 28 tl ödeme almış ve yine bilgim dışında siğariş geçmişinde 3 ay önce aldığım one drive 50 gb lik depolama alanı ödemesş var sadece bunun para iadesini nasıl alıcamBenim en çok merak ettiğim nokta. Hatta bazıları dümdüz bilgisayar kullandığı halde hesapları çalınıyormuş.
evet ama mail ile ilgili bir sıkıntı yokSen direk mailimi çaldırdın? microsoft hesabın ile steam hesabın aynı maile mi kayıtlı?
mailime baktım güvenlik kısmında oneplus 10 pro adlı telefonlşa giriş var telefon benim değilSen direk mailimi çaldırdın? microsoft hesabın ile steam hesabın aynı maile mi kayıtlı?
mailin şifreyi değiştirevet ama mail ile ilgili bir sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mailime baktım güvenlik kısmında oneplus 10 pro adlı telefonlşa giriş var telefon benim değil
yaptım ve 1 tane daha cihaz girişi varmış ikisini de kaldırdımmailin şifreyi değiştir
kral garip bir olay bir ara bende yaşadım guarda rağmen girdiler bir kaç dolarımı harcadılarŞunu nasıl başarıyorsunuz olm ya mobil guard yok mu.
API key erişirseler giriyorlar guard da olsa. Her siteye vermemek gerek. Bilmediğin linke tıklamamak gerek. Virüs yoluyla bile alırlar.kral garip bir olay bir ara bende yaşadım guarda rağmen girdiler bir kaç dolarımı harcadılar
hiç api key oluşturmadım chrome dan girip te vermedimAPI key erişirseler giriyorlar guard da olsa. Her siteye vermemek gerek. Bilmediğin linke tıklamamak gerek. Virüs yoluyla bile alırlar.
PC'ye erişip kendileri bile oluşturuyor. Kısacası her linke tıklayıp bir şeyler indirmemek gerek.hiç api key oluşturmadım chrome dan girip te vermedim
kral şu microsoft sorununu nasıl yapıcam destek kısmını bulamıyorum mail nerden atıcamPC'ye erişip kendileri bile oluşturuyor. Kısacası her linke tıklayıp bir şeyler indirmemek gerek.