Steam hesabım çalındı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

SmaugAE

80+
Reaksiyon skoru
6
5 dk önce steam hesabım çalındı. Bütün e-posta telefon ve steam guard değiştirildi hiçbir yerden giremiyorum. Bilen birisi acilen yardım edebilir mi?

Arkadaşımın başına geldi. Sorun yok telaş yapma. Steam desteğe yaz. Bazı bilgiler istiyorlar. Alıyorsun hesabını geri.

Arkadaşımın başına geldi. Sorun yok telaş yapma. Steam desteğe yaz. Bazı bilgiler istiyorlar. Alıyorsun hesabını geri.
Nasıl böyle bir şey olabiliyorki anlamıyorum durduk yere.

Arkadaşım bir link gönderdi ben güvendim tıkladım meğerse onunda hesabı çalınmış ve çalan kişi göndedriyormuş. Arkadaşa güvendiğim için direkt tıkladım. Saniyesinde önce steam guard kaldırıldı. Sonra telefon numaram. Daha sonra da mailim değiştirildi.

Durduk yere değil. Dalgınlığına gelip rus bir adamın skin linkine tıklamış.
Hmm yani o onu skin linki sanıyor o link ise hesap çalma linki filan doğrumu anladım?

Steam Destek Ekibi ile iletişime geçiniz, kart bilgilerinin kayıtlı olmadığını umuyorum.

Son düzenleme:
Ona bilgi güncelleme diye diye mail gelmiş. Bana ondan bir link geldi.

Ekler

• unknown.png
    unknown.png
    129 KB · Hit: 119
Bakmadan tıkladım mal gibi arkadaştan geldi diye

bir daha olmayacak hesabı geri alırsam. Bilgisi olan birisi var mı konu hakkında?

Güvenlik yazılımınız mevcut mu? Phising URL'ler için mutlaka bir eklenti veya güvenlik yazılımınız olmalı. Gerekirse Malware Filtering yapan bir DNS servisi kullanın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri