Steam desteğin dediği şeyleri tekrar gönderip hesabınızı geri alabilirsiniz.Son güncelleme; gitti hesap
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://steamcommunity.com/id/muhammetaliofluoglu HITMAN oynuyor hesabımda
yapmak çok zor değilYememekte mümkün değil baksanıza site güvenli kusursuz yapmışlar. Nasıl becermişler anlayamıyorum.
knk benide ark eklede bi ara oynarız https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776/ DDDDDDestek ekibine bütün istediği bilgileri gönderdim hesabın sahibi olduğunuzu dogrulayamadik dediler.Gittim en sonunda karti onlu arkali resmini attım. Anca ikna oldular. Konu kilit hesabı kurtardım.Yardimci olan arkadaşlara teşekkürler. Goygoya vuran arkadaşlar sizede teşekkürler. Benide guldurdunuz.
knkm hiç linke dikkat etmedinmi ''steamcamunitlyru'' hiç mi dikkat etmedinArkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.
Alıntıyı görüntüle
Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
knkm linkleri kontrol edecekisnYememekte mümkün değil baksanıza site güvenli kusursuz yapmışlar. Nasıl becermişler anlayamıyorum.
Destek ekibine bütün istediği bilgileri gönderdim hesabın sahibi olduğunuzu dogrulayamadik dediler.Gittim en sonunda karti onlu arkali resmini attım. Anca ikna oldular. Konu kilit hesabı kurtardım.Yardimci olan arkadaşlara teşekkürler. Goygoya vuran arkadaş
kanka öyle bir boşluğuma geldi ki instagramda reels izlerken bir bakmışım hesap gitmiş. Buda bana bir tecrube oldu. Normalde bu tür şeylere dikkat eden birisiyim ama hala kendime şaşırıyorum.knkm hiç linke dikkat etmedinmi ''steamcamunitlyru'' hiç mi dikkat etmedin
steamcammunity.ru sen bunu nasıl yedin knk allah aşkınaArkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.
Alıntıyı görüntüle
Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
hmm olabilir knkm bundan sonrasında dikkat edersinkanka öyle bir boşluğuma geldi ki instagramda reels izlerken bir bakmışım hesap gitmiş. Buda bana bir tecrube oldu. Normalde bu tür şeylere dikkat eden birisiyim ama hala kendime şaşırıyorum.