STEAM HESABIM ÇALINDI!

Geçmiş olsun öncelikle

Bunun olacağı belliydi. Linke tıklayıp hesabınızı girerken ne düşünüyordunuz ?

Steam destekle sürekli irtibatta olun belki bir çaresi bulunur.

çalınmamışki sen vermişsin

• Hahaha
Reaksiyonlar: AneX
Destek ekibine bütün istediği bilgileri gönderdim hesabın sahibi olduğunuzu dogrulayamadik dediler.Gittim en sonunda karti onlu arkali resmini attım. Anca ikna oldular. Konu kilit hesabı kurtardım.Yardimci olan arkadaşlara teşekkürler. Goygoya vuran arkadaşlar sizede teşekkürler. Benide guldurdunuz.

Arkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
knkm hiç linke dikkat etmedinmi ''steamcamunitlyru'' hiç mi dikkat etmedin

ARK KABUL ETSENE KRAL

Destek ekibine bütün istediği bilgileri gönderdim hesabın sahibi olduğunuzu dogrulayamadik dediler.Gittim en sonunda karti onlu arkali resmini attım. Anca ikna oldular. Konu kilit hesabı kurtardım.Yardimci olan arkadaşlara teşekkürler. Goygoya vuran arkadaş

knkm hiç linke dikkat etmedinmi ''steamcamunitlyru'' hiç mi dikkat etmedin
kanka öyle bir boşluğuma geldi ki instagramda reels izlerken bir bakmışım hesap gitmiş. Buda bana bir tecrube oldu. Normalde bu tür şeylere dikkat eden birisiyim ama hala kendime şaşırıyorum.

Arkadaşlar instagramdan arkadaş eklemek için bir kız bana yazdı. Linke tıkladım ve giriş yapmayı istedi aynı steam sayfası gibi anlamadım. Giriş yapar yapmaz hesabımın bütün bilgileri değişti.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acil ne yapmam gerekiyor yadım edin Steam mobil kimlik doğruluyacısı bile kapanmış. Hesaba para felan yatırmıştım.
steamcammunity.ru sen bunu nasıl yedin knk :D allah aşkına
şimdi gelelim geri alma işine ilk maili sendemi
hesapta hiç oyun aldınmı
aldığın kart bilgileri sendemi

Geri