Neler Yeni

STEAM HESABIM ÇALINDI.

ferais

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alper Beyaz
Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta
Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
Hocam steam guard yok mu ?

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Ne yapmalıyım?
Siber suçlara git diyecem ama onlar da bir şey yapamıyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Steam guard yokmuydu ?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Ne yapmalıyım?
kullandıgın e postann degişmediyse kurtarabilirsin

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Ne yapmalıyım?
yapabileceğin bir şey var ben öyle kurtarmıştım steamde oyun satın aldıgın kart varsa onunla geri alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efehan Güven
Telefon, e-mail ile steam guard etkinleştirmişsindir umarım. Ek olarak kullanılan e-maili çalan değiştirmediyse şifreni sıfırlamayı deniyebilirsin.

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Knk banada oldu steam guard olsada çalabiliryor nasıl yapabiliyorlarsa desteğe ticket attınya bana cevap yazmaları 3-4 günü buldu bide pandemi var 1 haftayı bulabikir ama bakarlar. Lakin sana kötü bir haberim var 2 hafta oldu desin bide bunun kurtarılması derken itemlerin yollanmış oyunlardanda ban yemiş olabilirsin. Bildiğim kadarıyla steam banları açmıyor ama çalınan itemleri verebiliyor ama emin değilim neyse geçmiş oşsun sen bekle steam destek illaki cevaplıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,853
Üyeler
163,566
Son üye
eskighost
Top Bottom