Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Hocam steam guard yok mu ?Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
Siber suçlara git diyecem ama onlar da bir şey yapamıyorArkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
kullandıgın e postann degişmediyse kurtarabilirsinArkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
yapabileceğin bir şey var ben öyle kurtarmıştım steamde oyun satın aldıgın kart varsa onunla geri alabilirsinArkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?