Neler Yeni

STEAM HESABIM ÇALINDI

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ege Y.
Birden bire saat 8 de epostama hesabınıza giriş yapıldı steam guard kaldırıldı epostanız değiştirildi telefon numaranız değiştirildi postaları geldi steam desteğe mail gönderdim gelen postaların ssleri ile şuan hesaba ne giriş yapabiliyprum ne de hesap kurtarma bölümünden epostama bağlı hesaplarda görünüyor her şey değişmiş ne yapacağım birsürü oyun vardıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
benimde başıma gelmişti şöyle geri aldım. Hesaba alınan oyunlar, eğer hesaba para yüklediysen kredi kartının son 4 hanesi ve kart üzerindeki isim son olarak hesaba ilk alınan oyun şeklinde yazdım hesabı geri verdiler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Doğan
Benimde çalmışlardı e posta ile iletişime geçmiştim önceki aldığım ürünlerde kullandığım bilgileri teyit ederek hesabımı geri almıştım.

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
İsmail
Birden bire saat 8 de epostama hesabınıza giriş yapıldı steam guard kaldırıldı epostanız değiştirildi telefon numaranız değiştirildi postaları geldi steam desteğe mail gönderdim gelen postaların ssleri ile şuan hesaba ne giriş yapabiliyprum ne de hesap kurtarma bölümünden epostama bağlı hesaplarda görünüyor her şey değişmiş ne yapacağım birsürü oyun vardıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga steam hesabini nasil caldiriyorsunuz hâlâ anlamis degilim. Hesabi bir arkadasiniza mi veriyorsunuz veyahut bir sey indirirken cihaza virus mu bulastiriyorsunuz anlamadim gitti.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Talha
O zaman problem yok hocam Steam desteğin dönüşünü bekleyin onun dışı epostaya bir hesabı kilitleme maili gelmesi lazım ordan hesabi kilitletin Steam desteği bekleyin
cüzdanıma eklediğim bakiyelerin ssleri kullandığım kart fatura adresim hesam şifrem ıdm telefon numaram bütün satın alımlarımı topluluk pazarı hariç gönderdim açılacağından umutluyum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
cüzdanıma eklediğim bakiyelerin ssleri kullandığım kart fatura adresim hesam şifrem ıdm telefon numaram bütün satın alımlarımı topluluk pazarı hariç gönderdim açılacağından umutluyum
Dert etmeyin hocam hallolur bence gayet güçlü bilgiler vermişsiniz

Top Bottom