STEAM HESABIM ÇALINDI.

ferais

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam. En son iki hafta önce kullandığım steam hesabım şuan çalınmış durumda. Nasıl çalındığını bilmiyorum herhangi bir siteye girmedim. Desteğe bilet gönderdim ama 2 gündür cevap alamadım.
Ne yapmalıyım?
Hocam steam guard yok mu ?

Ne yapmalıyım?
Siber suçlara git diyecem ama onlar da bir şey yapamıyor

Steam guard yokmuydu ?

Ne yapmalıyım?
kullandıgın e postann degişmediyse kurtarabilirsin

Ne yapmalıyım?
yapabileceğin bir şey var ben öyle kurtarmıştım steamde oyun satın aldıgın kart varsa onunla geri alabilirsin

Telefon, e-mail ile steam guard etkinleştirmişsindir umarım. Ek olarak kullanılan e-maili çalan değiştirmediyse şifreni sıfırlamayı deniyebilirsin.

Knk banada oldu steam guard olsada çalabiliryor nasıl yapabiliyorlarsa desteğe ticket attınya bana cevap yazmaları 3-4 günü buldu bide pandemi var 1 haftayı bulabikir ama bakarlar. Lakin sana kötü bir haberim var 2 hafta oldu desin bide bunun kurtarılması derken itemlerin yollanmış oyunlardanda ban yemiş olabilirsin. Bildiğim kadarıyla steam banları açmıyor ama çalınan itemleri verebiliyor ama emin değilim neyse geçmiş oşsun sen bekle steam destek illaki cevaplıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri