fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
burdan bakmayı bende biliyorum hocam türk lirası değerinden gerçekten hesaba bu para verildiğinde hakedecek ama değerinde öldürmeyecek değerinde bi birim lazım420 Dolar eder hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok pardon hocam 75 dolar eder. Yanlışıkla başka bir yere bakmışım kusura bakmayın.
oyunların çoğu online online olmayan oyun yok zaten? fifa 22 assetto forza ets ats pro soccer online cs (2 değil) ride 4 the crew 2Vac ban var galiba hocam Vac olan hesaplara millet yaklaşmak istemiyor bide çok AAA oyun ve online oyun yok çok edeceğini düşünmüyorum iyi akşamlar
Hocam ETS ve ats zaten 1 dolara düşüyor FIFA 22nin devri bitti cs Vac ban var etmez fazla oyun bani hangi oyundaoyunların çoğu online zaten? fifa 22 assetto forza ets ats cs (2 değil) ride 4 the crew 2
dlcler yok mu? biton para tüm harita dlcleri mevcutHocam ETS ve ats zaten 1 dolara düşüyor FIFA 22nin devri bitti cs Vac ban var etmez fazla oyun bani hangi oyunda
Hocam ets olarak multiye girmicek kişiler zaten dlc leri korsan indirip arkadaşları ile oynanıyor bu da yasak değil sadece oyunu orjinal alıyorsun. Bu arada korsan desteği ile ilgili bir şey demiyorum sadece scs izin veriyor buna o yüzden dlc pek kimsenin umrun da değil ben bile artık almayı bıraktım. : )dlcler yok mu? biton para tüm harita dlcleri mevcut
forza 4 de tüm dlcleri mevcut
siz kendi oynadığınız oyunlara bakıyorsunuz tüm oyunlara ve dlclere bakmadan tabiiki bu kadar düşük çıkar
merak ettim bende baktım senin hesabına bişi diyen olmadısenin steam hesabını napayım?