Steam hesabıma çinden giriş yapıldı

Reaksiyon skoru
83
Resimde gördüğünüz gibi şu an giriş talebi geldi bu neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti hiçbir şey indirmiyor tiklamiyorum da hesabın şifreyi değiştirdim de çerezleri mi almışlar ne yapmışlar hesabım geforce now da giriliydi acaba ondan dolayı mı böyle bir şey oldu

Ekler

• Screenshot_20250312-153437_Steam.jpg
    Screenshot_20250312-153437_Steam.jpg
    209.7 KB · Hit: 61
Resimde gördüğünüz gibi şu an giriş talebi geldi bu neden olmuş olabilir daha önce böyle bir şey başıma gelmemişti hiçbir şey indirmiyor tiklamiyorum da hesabın şifreyi değiştirdim de çerezleri mi almışlar ne yapmışlar hesabım geforce now da giriliydi acaba ondan dolayı mı böyle bir şey oldu
REDDET VE STEAM e yaz

api keyi kontrol et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burada bir şey varsa sil direk

Steama ne yazmam gerek ?

Baktım daha önce hiç api key oluşturmamışım
hesabıma izinsiz giriş oldu diye yaz bilgi değiştirmek için yanılmıyorsam link gibi bir şey atıyorlardı garanti olsun

reddet steam desteğe yaz ve şifre değiş.

hocam ben izin vermiştim hesaba girdirdim adam 50 dolarlık oyun aldı aldıktan sonra hesaptan çıkarttım şifreyi falan değiştirdim
oyunlarıda iade ettim miss
+50 dolar kar

Böyle bir şey nasıl olabilir arkadaşlar telefonum temiz o zaman değil mi telefonum da da sıkıntı olsa giriş yapabilirlerdi

steamde bağlı kredi kartı vs varsa da sil

Arkadaşlar şimdi bu bilgilere nereden erisebilirler Chrome eklentisinden mi? Keylogger mi bir tahmini olan var mı bilgisayara hiçbir şey indirmedim korsan oyun dahi yok eklenti olarak bir de idm ile ad block var aklım almıyor nereden erişim sağlamış olabilirler steam hesabımı sadece geforce nowa bağlamıştım hesaba giriş geçmişine baktım hiç benden başka giren de yok ama giriş taleplerini göstermiyor sanırsam yorumu tahmini olan var mı

kaspersky premium ile bilgisayarı tarattım bir sorun bulamadı anlamıyorum sizce kesin olarak bilgilerim ellerine geçmiş midir ?

Ekler

• dd333.PNG
    dd333.PNG
    83.6 KB · Hit: 8
Virüs taraması yap, Mallwarebytes ile.

reddetip api kontrol et

Geri