Neler Yeni

Steam hesabımdan 2 kere para çekmiş

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Kardeşim ve kendi hesabıma 13 Aralık'ta 10 ar dolar attım fakat baktığımda hesabımdan tekrardan 10 dolar kuru ile çekim yapmış baktığımda herkes Steame ulaşın diyor bilen birisi ayrıntılı şekilde Steame nasıl ulaşıp iade alabileceğimi anlatır mi

Reindi

80+ Silver
steama gir en üstte yardım var ona tıkla ordan steam destek ordan satın alımlar oradan itiraz et

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Görkem çetinkaya
Kardeşim ve kendi hesabıma 13 Aralık'ta 10 ar dolar attım fakat baktığımda hesabımdan tekrardan 10 dolar kuru ile çekim yapmış baktığımda herkes Steame ulaşın diyor bilen birisi ayrıntılı şekilde Steame nasıl ulaşıp iade alabileceğimi anlatır mi
Cekim yapmis derken ne yapmis ? Oyun fln aldiysa iade eder alirsin. Fakat item alip trade yaptilarsa destek yardimci olmayacaktir

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cekim yapmis derken ne yapmis ? Oyun fln aldiysa iade eder alirsin. Fakat item alip trade yaptilarsa destek yardimci olmayacaktir
Hocam onu biliyorum parayı 10 ar dolar bidaha çekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

steama gir en üstte yardım var ona tıkla ordan steam destek ordan satın alımlar oradan itiraz et
Hesap özetinde göründüğü şeklinde adınız diyor Steam kullanıcı adı mi banka kartimda ki ismim mi

Reindi

80+ Silver

Hesap özetinde göründüğü şeklinde adınız diyor Steam kullanıcı adı mi banka kartimda ki ismim mi
valla o kadarını bilmiyorum

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Görkem çetinkaya

Bi daha steam parasi cekilmez dostum

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi daha steam parasi cekilmez dostum
Hocam anlamıyorsunuz 10 dolar yükledim geçtiğimiz hafta o gün parayı çekti ve dün tekrardan yükleme yapmama rağmen gene çekim yaptı

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam anlamıyorsunuz 10 dolar yükledim geçtiğimiz hafta o gün parayı çekti ve dün tekrardan yükleme yapmama rağmen gene çekim yaptı
Dostum cekim yapan ne cekim dedigin seyi soylemiyorsun ki ? Abonelik vs mi yaptin ya da biri trolluyor sizi

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
Dostum cekim yapan ne cekim dedigin seyi soylemiyorsun ki ? Abonelik vs mi yaptin ya da biri trolluyor sizi
Bakın bakiye yüklerken 20 dolar çekti toplam 2 hesaptan dün akşam 20 dolar daha çekti yani toplam 40 dolar çekti fakat ben yükleme yapmadım

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Mert ash
steam durduk yere hesabından 20 dolar daha mı çekti hocam kredi kartı bilginiz çalınmış olabilir bir sürü ihtimal var

desteğe bildirin durumu ssle falan kart bilgilerinden hangi hesaba yatırıldığı gözüküyorsa ordan da bakabilirsiniz

loweo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Yılmaz Arslan karaman
steam durduk yere hesabından 20 dolar daha mı çekti hocam kredi kartı bilginiz çalınmış olabilir bir sürü ihtimal var

desteğe bildirin durumu ssle falan kart bilgilerinden hangi hesaba yatırıldığı gözüküyorsa ordan da bakabilirsiniz
Desteğe yazicam akşam ve hocam çekildigi yer Steam bende çalınma ihtimalini düşündüm fakat baktığım da aynı yer çekmiş parayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,305
Üyeler
163,140
Son üye
bay_noob
Top Bottom