satın alma geçmişini kontrol et.Kardeşim ve kendi hesabıma 13 Aralık'ta 10 ar dolar attım fakat baktığımda hesabımdan tekrardan 10 dolar kuru ile çekim yapmış baktığımda herkes Steame ulaşın diyor bilen birisi ayrıntılı şekilde Steame nasıl ulaşıp iade alabileceğimi anlatır mi
Kısa çekilde anlatıyım çalışırken yazdığım için karışım oldu farkındayım hocam Steam cüzdanıma 20 dolar yükledim ve o gün banka hesabımdan 20 dolar çekildi dün akşam saatlerinde 20 dolarlık bir çekim daha yapıldı fakat bir harcama yapmadım baktığımda Steam çekmişbişey anladıysam sinan enginin saçı olayım
steam satın alım geçmişi vardır ve ya yükleme geçmişi ona bakın bi istersenizKısa çekilde anlatıyım çalışırken yazdığım için karışım oldu farkındayım hocam Steam cüzdanıma 20 dolar yükledim ve o gün banka hesabımdan 20 dolar çekildi dün akşam saatlerinde 20 dolarlık bir çekim daha yapıldı fakat bir harcama yapmadım baktığımda Steam çekmiş
Oraya baktığımda 13 Aralık'ta yüklediğim bakiye ve devamında bakiyemden aldığım oyunlar gözüküyorsteam satın alım geçmişi vardır ve ya yükleme geçmişi ona bakın bi isterseniz
hocam sizden ricam 2 paranın çekildiğine dair ss atabilir misinOraya baktığımda 13 Aralık'ta yüklediğim bakiye ve devamında bakiyemden aldığım oyunlar gözüküyor
Hocam limitimden düştü 2 işlemdeHocam çok karışık anlatıyorsunuz herkesin aklı karıştı. Sürekli "çekim" diye bahsediyorsunuz. Önceki çekimin gerçekleştiğinden emin misiniz? Bir hafta boyunca provizyonda kalmış olabilir, çekim yeni gerçekleşmiştir.