Merhaba benim şu an nakite ihtiyacım var o yüzden steam hesabımı satmak istiyorum ne kadara satabilirim bu hesabı?
bence deArkadaşlar şu siteyi atıp durmayın, buradan hesaplamanın bir anlamı yok çünkü satarken ederi bunlar değil.
Zor diye biliyorumpeki nerde satabilirim bir hesabın değeri 2200-9000 görünüyor 4-5k civarına satabilir miyim?
FIFA 23 ve Uncharted dolayısıyla 300 civarı bir ederi var.Merhaba benim şu an nakite ihtiyacım var o yüzden steam hesabımı satmak istiyorum ne kadara satabilirim bu hesabı?
300 den fazla hard ölücü çıktınFIFA 23 ve Uncharted dolayısıyla 300 civarı bir ederi var.
Arkadaşlar şu siteyi atıp durmayın, buradan hesaplamanın bir anlamı yok çünkü satarken ederi bunlar değil.
Ölücülükle ne alakası var bunun? FIFA 23 ve Uncharted dışında para edebilecek oyun bile yok hesapta. 300'den fazla eder diyorsanız bu kafayla çok kazık yersiniz hayatta benden söylemesi.300 den fazla hard ölücü çıktın
Saçma sapan bir site , pahalı veya popüler oyunlara bakılarak değer hesaplanır , örneğin 15 tane güzel oyun varsa oyunların değerinin %60'ı felan alınır ortalaması hesaplanır geneldeSteam Calculator and SteamID Finder
This page will calculate the approximate value of your Steam account by looking up your games on your Steam community profile, using the current prices for each game on the Steam store.steamdb.info
Yok kanka direkt bedava versinFIFA 23 ve Uncharted dolayısıyla 300 civarı bir ederi var.