Clayz
80+ Silver
71 dolar garıbanımhocam google a steam db hesap değeri yazıyorsun sonra site için başta çıkıyor steam ıd ni giriyorsun aratma çubuğu çıkıyor direkt ordan gösteriyor
71 dolar garıbanımhocam google a steam db hesap değeri yazıyorsun sonra site için başta çıkıyor steam ıd ni giriyorsun aratma çubuğu çıkıyor direkt ordan gösteriyor
zamanla oyun aldıkça artak zaten değeri felan boş iş hocam sevdiğiniz oyunlar olsa yetiyor bir sürü oyun süs diye durduktan sonra ne anlamı var71 dolar garıbanım
zamanla oyun aldıkça artak zaten değeri felan boş iş hocam sevdiğiniz oyunlar olsa yetiyor bir sürü oyun süs diye durduktan sonra ne anlamı var
hocam skin var mi csde felan
eyvallah hocam ^^
Valla anlamadım kanka ya kusura bakmayok hocam yanlış anladın sanırım ama sonra onun içinde konu açarım
yeni konu açtım hocam bakalım siteden anlayan varsaValla anlamadım kanka ya kusura bakma
csde para edecek pek bir şey yok,hepsi oyun hocam.hocam skin var mi csde felan
indirimsiz haliyle 5000 dolara yakındı en son baktığımdaMerhaba dostlar öyle sohbet etmek için konu açayım dedim sizin hesapların değerini de merak ediyorum benim hesap çok değil 768 dolar steamdbden baktım
umarım iyi bir derece yaparsın hocam sınavda ben de aynı şekil planlıyorum bakalım hikayeli oyunlar felan düşünüyorum ben de yazın23 yaz indirimlerinin toplamıştım bu oyunları yks den dolayı şuanda hiçbirini oynayamıyorum seneye acısını cikaricam
İnşallah sizde iyi derece yaparsınız umarım.umarım iyi bir derece yaparsın hocam sınavda ben de aynı şekil planlıyorum bakalım hikayeli oyunlar felan düşünüyorum ben de yazın
İşte öyle de yanlış hesaplıyor.Indirimli fiyat ile hesaplanir zaten.