Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,294
KRAL GELDİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Margot Robbie Hocam kaç yaşındasınız? Kaç yıllı ömrünüze sığdırdınız bu oyunları.
KRAL GELDİ
Kimi 8 yılda 167 kimi 8-9 yılda +2000. Sizin de az ve öz hocam8 yılda tam tamına 167 dolarcık.
Alıntıyı görüntüle
CS, PUBG, RUST, PROJECK WİNTER, DONT STARVE TOGETHER, vb oyunlar olmasa böyle olmazdı tabi. Yatırdığımdan çok almış bile olabilirim.Kimi 8 yılda 167 kimi 8-9 yılda +2000. Sizin de az ve öz hocam
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben 200 dolar harcamışım hesap değeri indirimli haliyle 335 usd sizin kaç
Not: Solda ki yere girmek için
Alıntıyı görüntüle
Yardım --> Steam Destek --> Hesabım --> Steam Hesabınızla İlişkili Veriler --> (Sondan 14. sırada) Kullanılan Harici Bakiye
Hocam burası tahminimce adından da anlaşıldığı gibi harici bakiye karttan vs steamdb den bakıldığında direkt hesap değerini veriyor ama envanterde ki eşyaları katıyor mu bilmiyorumCS,PUBG,RUST vb oyunlar olmasa böyle olmazdı tabi. Yatırdığımdan çok almış bile olabilirim.
harcanan 350 dolar olarak dönüşü 510 olması laızmAz ama öz diyorsunuz sanırım
Maşallah hocam 500 dolar anlık olarak 20844 türk lirası
Hocam o kendi seçiyor orada basıp en üstte usd dolar seçince amerikan dolar bazında veriyor bilgileri
Alıntıyı görüntüle
Orası da pek doğru değil ki. Zamanında çok çok çok ucuza oyunlar alırdık TL den dolayı. Şimdi hesaplarken tam hesaplıyordur.Hocam burası tahminimce adından da anlaşıldığı gibi harici bakiye karttan vs steamdb den bakıldığında direkt hesap değerini veriyor ama envanterde ki eşyaları katıyor mu bilmiyorum
sağdakine nerden bakıyoruzAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben 200 dolar harcamışım hesap değeri indirimli haliyle 335 usd sizin kaç
Not: Solda ki yere girmek için
Alıntıyı görüntüle
Yardım --> Steam Destek --> Hesabım --> Steam Hesabınızla İlişkili Veriler --> (Sondan 14. sırada) Kullanılan Harici Bakiye