Daha destekle iletişime geçmeyi bilmiyor. Başka konularda adamlık taslıyor D.nasıl geçecğim
Hayır yapmaz. Çocuk steam bakiyesi eklemiş bakiye olarak iade edilir.evet destek ile iletişime geç
özelden allaha şehide küfür ediyor cebinde samsung a32 var hem millete fukara diyip hemde allaha şehide sövüyor anlıyorum seni anlıyorumDaha destekle iletişime geçmeyi bilmiyor. Başka konularda adamlık taslıyor D.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yapmaz. Çocuk steam bakiyesi eklemiş bakiye olarak iade edilir.
Sen fazla kaşınmaya başladın nerede olduğunu söylesene bi.özelden allaha şehide küfür ediyor cebinde samsung a32 var hem millete fukara diyip hemde allaha şehide sövüyor anlıyorum seni anlıyorum
Malatya’da yaşadığını buldum. Seni bulucam oğlum öyle anaya bacıya küfür edip bana Allah’a sövdü demekle kurtulmayacaksın. Bekle çocuk sen bekle.özelden allaha şehide küfür ediyor cebinde samsung a32 var hem millete fukara diyip hemde allaha şehide sövüyor anlıyorum seni anlıyorum
Özelden dövüşecekler herhalde. Kola çekirdek alıp gelene kadar ortadan kaybolmuş herkes.dövüşmeen guzummm.
Valla bekliyordum ben de . Sırf bildirim gelsin diye yorum yapmıştımÖzelden dövüşecekler herhalde. Kola çekirdek alıp gelene kadar ortadan kaybolmuş herkes.
Oh be forum sonunda bu çocuktan kurtuldu helal olsun valla ya böyle böyle temizleyecezValla bekliyordum ben de . Sırf bildirim gelsin diye yorum yapmıştım
Apple fanboyluğundan banada errrrkeklik tasliyordu@Lian_GR gelsene bu konuya çocuk. Hadi herkese erkeklik taslıyordun. Gelde burada öğret 1 tur daha erkekliği.
hangisini banladılarOh be forum sonunda bu çocuktan kurtuldu helal olsun valla ya böyle böyle temizleyecez