Neler Yeni

Yardım Steam İndirme Hızı Aniden Düşüyor YARDIM

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Eski Bilgisayarımda Böyle bi sorun vardı hdd yaada ssd bouktur diye düşünüp salmıştım yeni pc dede aynı sorun var rdr 2 yüklüyorum 100 mbps indirme hızım var 11mb sn indirioyr yani indirme devam ederken 3 yada 5 dakika sonucunda hızım 100kb sn düşüyor steamı kapatıp açıyorum düzeliyor internetimle alakalı bi sorun değil steamda böyle bi sorun var yaşayan ve çözenler varmı bu sorunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisi olan yok mu ?

HDogus

80+ Bronze
3 ay önce aynı sorun başıma geldi. Abime yeni topladığımız masaüstünde bir türlü steamde verimli indirme sağlayamadık. Steam'le ilgili bir çok ayar denesekte çözülmedi. En sonunda internetle ilgili olduğunu düşünüp yeni kablo ve kutu (sarı işaretli olan) aldık. Kutuyu değiştirdiğimizde sorun çözüldü. İsmini hatırlayamadım kutunun ama fotodan anlarsın diye düşünüyorum.
1734942694705.png

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 ay önce aynı sorun başıma geldi. Abime yeni topladığımız masaüstünde bir türlü steamde verimli indirme sağlayamadık. Steam'le ilgili bir çok ayar denesekte çözülmedi. En sonunda internetle ilgili olduğunu düşünüp yeni kablo ve kutu (sarı işaretli olan) aldık. Kutuyu değiştirdiğimizde sorun çözüldü. İsmini hatırlayamadım kutunun ama fotodan anlarsın diye düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
He evet biliyorum da kutu modem her şey yeni steamsal bi sorun bu bence sma nasil çözcem bilmiyorum

Top Bottom