Steam indirme Problemi

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
Ekran görüntüsü 2024-08-31 124217.png
sürekli bi süre sonra hep aynısı oluyor nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Hep aynısı oluyor ,neyin aynısı oluyor hocam sorun ne tam olarak hızın düşüklüğünden mi bahsediyorsunuz?

Hep aynısı oluyor ,neyin aynısı oluyor hocam sorun ne tam olarak hızın düşüklüğünden mi bahsediyorsunuz?
bi süre sonra 133 kb iniyor indirme hızı steam kapayıp açınca düzeliyor

Benimde yeni topladığım bilgisayarda sürekli böyle oluyor hocam. Kapat aç yapıyorum düzeliyor sonra gene aynı. İndirme yerini değiştirdim, ön indirmeyi sildim düzelmedi.

bu geçen gün bende de vardı normalde 25mbps ile indirirken anlık sıfırlanıyo kbps ye dönüşüyo veya tamamen gidiyodu indirme önbelleğini temizledim düzeldi denemediyseniz deneyin derim alakasız bişey ama benim işimi görüyo

bu geçen gün bende de vardı normalde 25mbps ile indirirken anlık sıfırlanıyo kbps ye dönüşüyo veya tamamen gidiyodu indirme önbelleğini temizledim düzeldi denemediyseniz deneyin derim alakasız bişey ama benim işimi görüyo
denedim olmadı olmadı steam sil yükle yapmayı deniyeceğim

İnternet sürücüsünü güncellemek bir cözüm olabilir.
Steami tamamen kaldirip yeniden kurmak cözum olabilir.
Steam indirme ayarlarindan 'bölge' ile oynadiysaniz sorun o yuzden olabilir(yaşamıştım).
Pc de depolama var mi boşta, yoksa sorun o olabilir
İnternet hızınızı speedtest ile de bir test eder misiniz
Post automatically merged:

Olursa haber et hocsm. Steami direk silme aracı programla komple kaldır daha iy sonuç verebilir.
Aracı program?

İnternet sürücüsünü güncellemek bir cözüm olabilir.
Steami tamamen kaldirip yeniden kurmak cözum olabilir.
Steam indirme ayarlarindan 'bölge' ile oynadiysaniz sorun o yuzden olabilir(yaşamıştım).
Pc de depolama var mi boşta, yoksa sorun o olabilir
İnternet hızınızı speedtest ile de bir test eder misiniz
Post automatically merged:

Aracı program?
Revo var hocam bütün dosyaları siliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,104
Üyeler
191,035