Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Steamde Kar Ettiren Oyunlar Tavsiyeleriniz Nedir ?
1 Gün Harcamaya Az Kazanmışsınız hocam. Ama Kaç İle başladığınıza bağlı tabi.Kendin bulman gerekiyor çünkü sürekli kart fiyatları değişir. Steamden arama kısmına basıp filtrelerden özel tekliflere basacaksın en düşük fiyat seçeceksin. Ordaki oyunların kart fiyatlarına tek tek bakacaksın. 1 Günümü full araştırmayla geçirdim gün sonunda 50 lira bakiye kazandım.
Ben eskiden tüm oyunları sömürdüğüm için böyle oluyor oyun kalmadı kar edebileceğim. Eskiden azıcık araştırmayla çokça para kazanabiliyordum ama şimdi hepsi kütüphanemde.1 Gün Harcamaya Az Kazanmışsınız hocam. Ama Kaç İle başladığınıza bağlı tabi.
Hah İşte Atın Onları Hocam. Satın Alımlar Kısmında Toplu Liste Vardır. Ben Kontrol Eder Alırım.Ben eskiden tüm oyunları sömürdüğüm için böyle oluyor oyun kalmadı kar edebileceğim. Eskiden azıcık araştırmayla çokça para kazanabiliyordum ama şimdi hepsi kütüphanemde.
Benim oyunlarımın çoğu eskiden alıp kâr ettiğim oyunlardı. Buyur kontrol etmek istersen.Hah İşte Atın Onları Hocam. Satın Alımlar Kısmında Toplu Liste Vardır. Ben Kontrol Eder Alırım.
Teşekkürler.Benim oyunlarımın çoğu eskiden alıp kâr ettiğim oyunlardı. Buyur kontrol etmek istersen.
Hah İşte Atın Onları Hocam. Satın Alımlar Kısmında Toplu Liste Vardır. Ben Kontrol Eder Alırım.
Teşekkürler.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
+Olarak tüm Hentai oyunlarına bakın. Ben profilimde çok kötü gözüküyor diye kaldırmıştım, aptallık etmişim ama olsun
Teşekkürler.
hocam bu kart meselesini banada anlatırmısın steamde bilgim yokda fazla ve hesabımda 250 tl bakiye mevcutKendin bulman gerekiyor çünkü sürekli kart fiyatları değişir. Steamden arama kısmına basıp filtrelerden özel tekliflere basacaksın en düşük fiyat seçeceksin. Ordaki oyunların kart fiyatlarına tek tek bakacaksın. 1 Günümü full araştırmayla geçirdim gün sonunda 50 lira bakiye kazandım.
25TL attım bu kadar aldımSon zamlardan sonra kâr ettiren oyun kaldı mı?