Neler Yeni

Steam Kartımdan Habersiz Para Çekti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Bilir
Merhabalar bugün topluluk pazarından 30 tl skin almak için 30 tl para ekledim hesabıma sonra para steam hesabıma geldi fakat pazar banı yedim kredi kartınızı falan doğrula öyle bişeyler dedi onu soruncada kredi kartınızdan 2 kere para çektik falan dedi o 2 kere cekilen parayı yaz dedi bende yazdım sonra kartım doğrulandı pazar banım acıldı ama kredi kartı hesabıma baktım 8 tl çekmiş.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar bugün topluluk pazarından 30 TL skin almak için 30 TL para ekledim hesabıma sonra para steam hesabıma geldi fakat pazar banı yedim kredi kartınızı falan doğrula öyle bişeyler dedi onu soruncada kredi kartınızdan 2 kere para çektik falan dedi o 2 kere cekilen parayı yaz dedi bende yazdım sonra kartım doğrulandı pazar banım acıldı ama kredi kartı hesabıma baktım 8 TL çekmiş.
Kartın doğru olup olmadığını test etmek için 1 dolar çeker, bir süre sonra tekrar geri gelir o para. Bu işlem yaparken o okumadığın yazılar arasında net bir şekilde yazıyor olmalı. Bunu birçok kart ile ödeme alan yer yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Bilir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın doğru olup olmadığını test etmek için 1 dolar çeker, bir süre sonra tekrar geri gelir o para. Bu işlem yaparken o okumadığın yazılar arasında net bir şekilde yazıyor olmalı. Bunu birçok kart ile ödeme alan yer yapıyor.
Peki Ne zamana gelir para

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
???? ben 4 yıldır falan steam kullanıyorum hiç öyle bir doğrulama istemedi para yüklediğimde kolayca alışveriş yaptım
konuyu takip edicem

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Destekle iletişime geç hemen hallediyorlar

Top Bottom