CupOk
80+ Bronze
steam mi kaldı awk.
steam mi kaldı awk.
DLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.Ana oyun bitene kadar DLC'yi aramazsın. Zaten indirimde de değil, almasan da bir şey kaybetmezsin. Sen ana oyunu 4-5 defa bitirene kadar DLC'de indirime girer muhtemelen.
evet öyleAçık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışırDLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
Beklemekten başka çare yok. İndirimin bitmesine çok var. Gece düzelecektir.40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışır
oyüzden yaşasın crackSteamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu
Kaçırma dlcye oyuna sahip olanlara daha sonra kampanya yaparlar hep öyle oluyorElden Ring 24 dolar olmuş. Alacağım galiba. DLC'li paket düşse iyiydi. DLC olmadan çok eksik olur mu?
Bunu ilk defa senden duydumSteamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu
google dan oyunu arat sepete ekleniyor ben öle aldımkaç dakka oldu hala düzelmedi a
sepet açılmıyor hocam şuan da bağlantı yok diyorgoogle dan oyunu arat sepete ekleniyor ben öle aldım