Neler Yeni

🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasuo Mehmet
Ana oyun bitene kadar DLC'yi aramazsın. Zaten indirimde de değil, almasan da bir şey kaybetmezsin. Sen ana oyunu 4-5 defa bitirene kadar DLC'de indirime girer muhtemelen.
DLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.

CupOk

80+ Bronze
Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
evet öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışır

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Steamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu

biriiste

80+
Steamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu
oyüzden yaşasın crack

CupOk

80+ Bronze
Bunu ilk defa senden duydum

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
kaç dakka oldu hala düzelmedi a

EsdeathSama