🔥İndirim ❄️STEAM KIŞ İNDİRİMLERİ BAŞLADI!❄️

Ana oyun bitene kadar DLC'yi aramazsın. Zaten indirimde de değil, almasan da bir şey kaybetmezsin. Sen ana oyunu 4-5 defa bitirene kadar DLC'de indirime girer muhtemelen.
DLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.

Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
evet öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLC hakkında bilgim yok. Ekstra ne katıyor bakmadım. Uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu ama oynamak nasip olmadı. Oyun hakkında çok bilgim yok. Açık dünya ve ata binmeli dark souls olarak aklımda sadece.
40 dk dır elden ring çekmeye çalışıyorum ama yoğunluktan steamin yavaşlık dzeko ile kapışır

Steamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu

Steamde oyun alan kaldı mı? Çok sevdiğiniz Steam geçen hafta bana pazar bani koymuş neymiş 1 senedir oyun satın almiyormuşum o yüzden o yüzden ticaret yapamazmisim ne zaman oyun alırsam o zaman banim acilacakmis. Amerikan şirketine bak ne güzel tekel olunca serbest piyasayı unutup foşik oluyor. Bazi şirketler de bu kafanın yolcusu
oyüzden yaşasın crack

Bunu ilk defa senden duydum

steam yasaklandı mı yoksa ben mi hiçbir şeye giremiyorum :D

Geri