Neler Yeni

Steam kış indirimlerinde ne aldınız?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet, PC'ye gelmesini bekliyordum.
Öncekileri oynamadıysan taha aynacının bi videosu var onu tavsiye ederim keisnlikle oyundan alcağın zevki arttıracaktır ayrıca ds4 ile oynamakda isteyebilirsin (klavye deneyimini bilmiyorum ama bu oyunu çok oynadım klavye ile tuhaf olacağını düşünüyorum)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Öncekileri oynamadıysan taha aynacının bi videosu var onu tavsiye ederim keisnlikle oyundan alcağın zevki arttıracaktır ayrıca ds4 ile oynamakda isteyebilirsin (klavye deneyimini bilmiyorum ama bu oyunu çok oynadım klavye ile tuhaf olacağını düşünüyorum)
Gamepadim var zaten. Çok az online oyun oynadığım için genelde oyunları Gamepad ile oynuyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neden?
Steam Dışı Yerlerden Oyun Oynamıyorum Artık Nedenini Açıklamıştım Yani Epic'in Bedava Vermesi Bir Şey Değiştirmiyor Benim İçin Steam Kütüphanemde Oyunların Durmasını İstiyorum.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Epic den Oyun Oynamayı Sevmiyorum, Benim İçin Steam Dışı Platformlardan Oynanan Oyunla Crack Oynananın Farkı Yok. İlginç Diyebilirsin Ama Steam De Oynamam la Aynı Tat Yok Crack Oynarım Aynı Şey.
Aynı şekilde bendede öyle oluyor RDR2 almak istiyorum epic kupon verdi 60₺ ona rağmen alasım gelmiyor çünkü ben saatlerce oynayacağım oyunda sorun yaşamak istemem bannerlord'uda steam'den aldım pişman değilim 200 saat olacak nerdeyse.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynı şekilde bendede öyle oluyor RDR2 almak istiyorum epic kupon verdi 60₺ ona rağmen alasım gelmiyor çünkü ben saatlerce oynayacağım oyunda sorun yaşamak istemem bannerlord'uda steam'den aldım pişman değilim 200 saat olacak nerdeyse.
Steam Dışı Bir yerden Oynayınca Tam Zevk Alamıyorum Hemde Steam Profilim'de O Oyunu Görmek İstiyorum Binevi Koleksiyonculuk Vari bir şey Yapıyorum Orda Sanada Katılıyorum Şu Ana Kadar Epic'in Bedava Verdiği Hiçbir Oyunu Oynamadım Oynayasım da Gelmiyor Zaten Ki Artık Epic Games'e Bakmıyorum Bile Sildim.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Steam Dışı Bir yerden Oynayınca Tam Zevk Alamıyorum Hemde Steam Profilim'de O Oyunu Görmek İstiyorum Binevi Koleksiyonculuk Vari bir şey Yapıyorum Orda Sanada Katılıyorum Şu Ana Kadar Epic'in Bedava Verdiği Hiçbir Oyunu Oynamadım Oynayasım da Gelmiyor Zaten Ki Artık Epic Games'e Bakmıyorum Bile Sildim.
Ben ne olur olmaz diye yinede ücretsiz oyunları alıyorum ama oynamıyorum. Evet bendede o koleksiyonculuk var oyun biriktirmeyi seviyorum. Zaten Steam'in arayüzü bile herşeyi anlatıyor.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Battle Brothers

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kendime Forza Horizon 4 ve Feign aldım, forumdan 3 arkadaşa daha Feign hediye ettim

Top Bottom