Neler Yeni

steam kış indirimlerinden tek kişilik hikayeli sağlam saran oyunlar

Ilar

80+ Bronze
South park the stick of truh MÜKEMMEL dir

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Hocam metro serisi için hangilerini oynamalıyım? Ufak bir sıralama yapar mısınız
1. metro 2033
2. metro last lıght
3. metro exodus seriler bunlar oyunun seslerini 100 iken 99 çekersen hiç zevk almazsın zaten oyunlarda oyun sesini kısan insanlar zevksiz sadece oynamak için oynuyan kalitesiz insanlardır bilgilendirme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Call Of Duty Modern Warfare ve Black ops 1-2
Crysis serisi
Bunları seven insanda kalite vardır net
genelde bu oyunları 90 lar bilir 2000 liler ve diğerleri bu oyunları hiç bilmezler youtubede araştırarak karşılarına çıkan oyunlardır oynamamışlardır ama oynadık diyen insanlardır malesef.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
1. metro 2033
2. metro last lıght
3. metro exodus seriler bunlar oyunun seslerini 100 iken 99 çekersen hiç zevk almazsın zaten oyunlarda oyun sesini kısan insanlar zevksiz sadece oynamak için oynuyan kalitesiz insanlardır bilgilendirme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

genelde bu oyunları 90 lar bilir 2000 liler ve diğerleri bu oyunları hiç bilmezler youtubede araştırarak karşılarına çıkan oyunlardır oynamamışlardır ama oynadık diyen insanlardır malesef.
Crysis 2'yi ilk oynadığım geceyi hatırlıyorum. Emmioğlu getirmişti. İlk 5 dakikada hayranı olmuştum. Hâlâ da öyleyim. Bir Half-Life 3 bir Crysis 4. Bunlar içimizde birer ukde olarak duruyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Crysis 2'yi ilk oynadığım geceyi hatırlıyorum. Emmioğlu getirmişti. İlk 5 dakikada hayranı olmuştum. Hâlâ da öyleyim. Bir Half-Life 3 bir Crysis 4. Bunlar içimizde birer ukde olarak duruyor.
aynen öyle ben her sene 1 kez bütün serileri tekrar oynuyarak çoçukluğum hep aklıma gelmiştir. ve hüzünlenmişimdir crysiz hala çoğu oyunların grafiklerinden hala iyi keşke devam serisi gelse.

Top Bottom