1. metro 2033Hocam metro serisi için hangilerini oynamalıyım? Ufak bir sıralama yapar mısınız
genelde bu oyunları 90 lar bilir 2000 liler ve diğerleri bu oyunları hiç bilmezler youtubede araştırarak karşılarına çıkan oyunlardır oynamamışlardır ama oynadık diyen insanlardır malesef.Call Of Duty Modern Warfare ve Black ops 1-2
Crysis serisi
Bunları seven insanda kalite vardır net
Crysis 2'yi ilk oynadığım geceyi hatırlıyorum. Emmioğlu getirmişti. İlk 5 dakikada hayranı olmuştum. Hâlâ da öyleyim. Bir Half-Life 3 bir Crysis 4. Bunlar içimizde birer ukde olarak duruyor.1. metro 2033
2. metro last lıght
3. metro exodus seriler bunlar oyunun seslerini 100 iken 99 çekersen hiç zevk almazsın zaten oyunlarda oyun sesini kısan insanlar zevksiz sadece oynamak için oynuyan kalitesiz insanlardır bilgilendirme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde bu oyunları 90 lar bilir 2000 liler ve diğerleri bu oyunları hiç bilmezler youtubede araştırarak karşılarına çıkan oyunlardır oynamamışlardır ama oynadık diyen insanlardır malesef.
aynen öyle ben her sene 1 kez bütün serileri tekrar oynuyarak çoçukluğum hep aklıma gelmiştir. ve hüzünlenmişimdir crysiz hala çoğu oyunların grafiklerinden hala iyi keşke devam serisi gelse.Crysis 2'yi ilk oynadığım geceyi hatırlıyorum. Emmioğlu getirmişti. İlk 5 dakikada hayranı olmuştum. Hâlâ da öyleyim. Bir Half-Life 3 bir Crysis 4. Bunlar içimizde birer ukde olarak duruyor.