Neler Yeni

Rehber Steam Koleksiyon Kartı Kasma Rehberi (ArchiSteamFarm)

Şuan bende doğru çalışıyor mu?
Bu arada güzel rehber.
Doğru çalışıyor. Gördüğüm kadarıyla L4D2 çalışıyor. Yalnız ben hiçbir online oyunda denemedim. (For Honor hariç) O sebeple VAC ban yemezsin gibi bir garanti veremiyorum. Rehberde de bu durumu belirttim.

Siri cevaplıyor;
Kütüphaneye baktım da banlanmak istemediğim oyunları kaldırınca kartlı oyun kalmadığını gördüm. Hata da verdi zaten oyun yok diye. 200 oyun arasında kartlı oyun kalmamış. Bildiğiniz ücretsiz kartlı oyunlar var mı?

Siri cevaplıyor;
Kütüphaneye baktım da banlanmak istemediğim oyunları kaldırınca kartlı oyun kalmadığını gördüm. Hata da verdi zaten oyun yok diye. 200 oyun arasında kartlı oyun kalmamış. Bildiğiniz ücretsiz kartlı oyunlar var mı?
Maalesef bilmiyorum.

Siri cevaplıyor;
Dostum artık steamde ücretsiz olup kart kazanılan oyun kalmadı veyahutta bedava oyun keylerinden kazandığın oyunlardan da kazanamıyorsun kart.

Merhaba.Programı çalıştırdım.Örneğin Don't Starve Together'i oynuyor gösteriyor programda fakat Steamde oynuyor gözükmüyor.Normalmi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,864
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri