işiniz olmadığı bir zaman dc den uaşabilirseniz sevinirim Utkuu_#6465 veya hentai girl zup oik ve qop oyunları dışında başka oyun önerebilirsiniz forumdan310 tane kart oyunum var ama şu an çalışıyorum diye yardımcı olamayacağım. Aklımda kalan Seek Girl serisi var.
1.05 kuruşluk oyunkar var fakat kartları 26 kuruş 30 kuruş felan bi tane oyun buldum bugün 1.05 kuruşa aldım kartlarını 3.50 liraya sattımSteam'de 1 TL'lik oyunlara bakıp o oyunların kartlarının kaç TL olduğuna bakıp kendiniz bir sürü oyun bulabilirsiniz. Çünkü belki adam 1 ay önce kar ettiği oyunu önerecek burda ama şimdi kart fiyatları düşmüştür o oyunda o yüzden güncel olarak kendiniz bakmalısınız.
sonbahar indirimi varmıBunu yapmak için geciktin, sonbahar indirimlerini falan bekle. Şu an oyunlardan adam akıllı kâr edemezsin.
hangi oyun o 3.50 lik kart düşüren1.05 kuruşluk oyunkar var fakat kartları 26 kuruş 30 kuruş felan bi tane oyun buldum bugün 1.05 kuruşa aldım kartlarını 3.50 liraya sattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonbahar indirimi varmı
Hocam 1.05 TL'lik tüm oyunlar kazandırmıyor. Oyunlarda kart 3 tane düşüyorsa ya kartın tanesi 20 kuruş falan oluyor ve zarar edilmiş olur. Bazı oyunlarda kart 50 Kuruş ve üstü oluyor ve kazandırıyor.Ben forumdaki idle master konusunda olan tüm oyunları almıştım piyasalarını kar/zarar durumumu çok takip etmedim 1.05 TL olan tüm oyunlar kazandırıyor bunun dışında pahalı olmasına rağmen kar ettiren oyunlar çok nadir indirimde olan bundle oyunları alabilirsin birde rage wars var kesin kar ettiriyor