PattisReyis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
Oyunu iade edeli 5 gün oldu karta para gelmedi kaç günde iade oluyo bilen varmı?
peki direkt paranın steam hesabıma geçmesini istiyosam kaç gün sürerBankana bağlı, 1 ay bile bekletebilir.
1-2 gün diye biliyorum benpeki direkt paranın steam hesabıma geçmesini istiyosam kaç gün sürer
Banka hesabına göre daha hızlı gidiyor mesela ininal 4 günde falan veriyor (ben 1 senede almıştımpeki direkt paranın steam hesabıma geçmesini istiyosam kaç gün sürer
24 saat sürer o da bekleme süresi harcayabilmek için.peki direkt paranın steam hesabıma geçmesini istiyosam kaç gün sürer
steam çok hızlıBanka hesabına göre daha hızlı gidiyor mesela ininal 4 günde falan veriyor (ben 1 senede almıştım)
Not: Steam cüzdanına aktarması daha hızlı oluyor.
İade onaylanmış ise paranın hesaba geçmesi çok sürmüyor.Oyunu iade edeli 5 gün oldu karta para gelmedi kaç günde iade oluyo bilen varmı?
onaylandı bi önceki 6 gün sürmüştü buda böyle olacak snrmİade onaylanmış ise paranın hesaba geçmesi çok sürmüyor.
Eğer işlem onaylandıysa ama para hâlâ cüzdana gelmediyse Steam Destek ile,
Eğer işlem onaylandıysa ama para hâlâ banka kartına gelmediyse ilgili banka ile görüşmen gerekiyor.
Benimkini 16 gün geçmesine rağmen vermemişlerdi..Steam destek ile iletişime geçtim.Kendileri iadenin bankaya gerçekleştiğini söyledi.Daha sonra onlardan bir teyit yazısı istedim ve gönderdiler.Ben de onu Papara Destek birimine attım.Bir sonraki günün sabahı iade hesabıma gerçekleşti.Gelmezse böyle yapabilirsin.papara yahktın beniğ