steam pazar banı kaldırma

Reaksiyon skoru
3
Pazar banı kaldırırken hesaba 100lira attım bunu mağazada harcamak zorunda mıyım yoksa Steam pazarında eşya almak için kullanabilir miyim?

Pazar banı kaldırırken hesaba 100lira attım bunu mağazada harcamak zorunda mıyım yoksa Steam pazarında eşya almak için kullanabilir miyim?
pazar banın olduğu için zaten pazardan alışveriş yapamazsın önerim kasan varsa anahtar al kasa aç

Dediğiniz şey 5$ sınırı ise hesaba 5$ üstü yüklediğinizde zaten kaldırılıyor.Eşya almadan parayı yüklerseniz oluyor yani.Sonra ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz

Bakiye olarakta yükleyebilirsiniz,Oyun da alabilirsiniz kaldırmak için nasıl isterseniz

Dediğiniz şey 5$ sınırı ise hesaba 5$ üstü yüklediğinizde zaten kaldırılıyor.Eşya almadan parayı yüklerseniz oluyor yani.Sonra ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz
1682250473994.png

başka hesaba oyun atsam kalkarmı ban
o kadarını bilmiyorum dostum benimde banım vardı alım yapmamıştım cs de kasam vardı onu açtım ve kalktı ban ban kalkınca da 1 hafta bekleme süren oluyo haberin olsun ondan sonra pazarın açılıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam alım yapması şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,845
Üyeler
197,067
Son üye
massivemad09
Geri