osmangulertekin
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Pazar banı kaldırırken hesaba 100lira attım bunu mağazada harcamak zorunda mıyım yoksa Steam pazarında eşya almak için kullanabilir miyim?
pazar banın olduğu için zaten pazardan alışveriş yapamazsın önerim kasan varsa anahtar al kasa açPazar banı kaldırırken hesaba 100lira attım bunu mağazada harcamak zorunda mıyım yoksa Steam pazarında eşya almak için kullanabilir miyim?
başka hesaba oyun atsam kalkarmı banpazar banın olduğu için zaten pazardan alışveriş yapamazsın önerim kasan varsa anahtar al kasa aç
Dediğiniz şey 5$ sınırı ise hesaba 5$ üstü yüklediğinizde zaten kaldırılıyor.Eşya almadan parayı yüklerseniz oluyor yani.Sonra ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz
o kadarını bilmiyorum dostum benimde banım vardı alım yapmamıştım cs de kasam vardı onu açtım ve kalktı ban ban kalkınca da 1 hafta bekleme süren oluyo haberin olsun ondan sonra pazarın açılıyobaşka hesaba oyun atsam kalkarmı ban
hocam alım yapması şartDediğiniz şey 5$ sınırı ise hesaba 5$ üstü yüklediğinizde zaten kaldırılıyor.Eşya almadan parayı yüklerseniz oluyor yani.Sonra ne yapmak isterseniz yapabilirsiniz
Hesabınız sınırlandırılması 5$ sınırından dolayı