Neler Yeni

Steam Pubg kalıcı ban CS2yi etkiler mi?

Faberje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüfət
Steam PUBG'de hile kullanarak kalıcı ban yersem CS2 hesabımı veya Steam hesabım etkilenir mi? Bilindiği gibi CS2'de VAC ban yedikten sonra hesapta skin satma takas etme gibi özellikler de banlanıyordu. Sorum şu ki PUBG'de kalıcı ban yersem aynı hataları alır mıyım CS2 için? (skin satma takas banı gibi)

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
murat
cs için problem olmaz ama illaki hile açacaksan yeni hesap açıp onda dene

Erdem123

80+ Bronze
Steam PUBG'de hile kullanarak kalıcı ban yersem CS2 hesabımı veya Steam hesabım etkilenir mi? Bilindiği gibi CS2'de VAC ban yedikten sonra hesapta skin satma takas etme gibi özellikler de banlanıyordu. Sorum şu ki PUBG'de kalıcı ban yersem aynı hataları alır mıyım CS2 için? (skin satma takas banı gibi)
ne zevk alıyonuz hileden
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde ne ana ne bacı kalıyor ha

Faberje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüfət
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne zevk alıyonuz hileden
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde ne ana ne bacı kalıyor ha
mouse rbgsini kontrol eden programı bile hile olarak kabul pubg ben değilim hile diye kastediğim şey hile değil pubginin hile olarak kabul ettiği şey

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
mouse rbgsini kontrol eden programı bile hile olarak kabul pubg ben değilim hile diye kastediğim şey hile değil pubginin hile olarak kabul ettiği şey
rgb değil makrodur o

Erdem123

80+ Bronze
sen oraya hile kullanarak ban yersem yazmışsın kendi yazdığını bile okuyamıyorsun sen hile kullan

Faberje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rüfət
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen oraya hile kullanarak ban yersem yazmışsın kendi yazdığını bile okuyamıyorsun sen hile kullan
oyun hile olarak kabul ediyorsa benim ne için ban yememin ne manası var? ya da bu durumu bilmenin?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
CSyi etkilemez. Steam profilinde bir oyundan yasaklanmış diye uyarı gözükür. PUBG VAC kullanmıyor. Kendi hile koruma sisteminden banlanırsın.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
rgb değil makrodur o
Makro yasak değil biliyorum, hem pubg ne neyin macrosu olack ki XDXD
Hile yaparsan ban yersin ama cs2 yi etkilemez. Trade ban sadece vac da çalışıyor.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Makro yasak değil biliyorum, hem pubg ne neyin macrosu olack ki XDXD
Hile yaparsan ban yersin ama cs2 yi etkilemez. Trade ban sadece vac da çalışıyor.
pubg için neyin macrosu olacak kısmı komikmiş
cs2 yi etkilemediğini ben de biliyorum arkadaş açmasın diye dedim...

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
cs2 için yemezsin diye düşünüyorum fakat pubg içinde hile kullanma ya

Top Bottom