FunnFrell 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 759 Dahası Reaksiyon skoru 230 İsim Evren AYDIN Dün, 17:31 #1 Merhaba dostlar bu gün bi sandık açayım dedim bunlar çıktı bunların ederi felan varmi
kaptraew 80+ Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 335 Dahası Reaksiyon skoru 129 İsim Metehan bahar Dün, 17:43 #2 FunnFrell yazmış: Merhaba dostlar bu gün bi sandık açayım dedim bunlar çıktı bunların ederi felan varmi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Topluluk pazarında satılamıyor ki ederi olsun. Sadece kasalardan çıkan şeyler satılıyor.
FunnFrell yazmış: Merhaba dostlar bu gün bi sandık açayım dedim bunlar çıktı bunların ederi felan varmi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Topluluk pazarında satılamıyor ki ederi olsun. Sadece kasalardan çıkan şeyler satılıyor.
FunnFrell 80+ Bronze Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 759 Dahası Reaksiyon skoru 230 İsim Evren AYDIN Dün, 17:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kaptraew yazmış: Topluluk pazarında satılamıyor ki ederi olsun. Sadece kasalardan çıkan şeyler satılıyor. Devamı için tıklayın... Hafi be tüh bende sevinmiştim
kaptraew yazmış: Topluluk pazarında satılamıyor ki ederi olsun. Sadece kasalardan çıkan şeyler satılıyor. Devamı için tıklayın... Hafi be tüh bende sevinmiştim
Ashoun 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,405 Dahası Reaksiyon skoru 531 İsim Mert ash Dün, 17:49 #4 bunlar 5 10 saat oynayan herkese çıkabilecek satılamayan şeyler hocam hevesinizi kırmak istemem ama item düşürmek istiyorsanız cs2 oynamanızı öneririm
bunlar 5 10 saat oynayan herkese çıkabilecek satılamayan şeyler hocam hevesinizi kırmak istemem ama item düşürmek istiyorsanız cs2 oynamanızı öneririm