Neler Yeni

🔥İndirim Steam RDR 2 379,50 TL

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Rdr yi bitirdim boşluğa düşmüs gibi hissettim şimdide rdr 1 aldım ordan devam edeceğim
Aldığım yeni bilgisayardaki en büyük hatam Cyberpunk'tan sonra RDR2 yi oynayıp bitirmek oldu. Şu an hiçbir oyundan zevk almıyorum. Keşke çıtır çerezleri önce oynayıp böyle bir başyapıtı sona bıraksaydım...Allahsızlar o kadar detaylı ve kaliteli bir oyun yapmış ki...Zevk alamıyorum daha...Sanırım GTA 6 ya kadar böyle devam edecek bu.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,695
İsim
misfit
Steam steam diye bağıranlar için indirime girmiş. Epic'de hala 300TL, indirim öncesi zam gelmezse 98TL'ye alın geçin.
Benim bu oyunu oynamamam lazımdı aga, 1 senedir RDR2 sonrası adam akıllı zevk alamıyorum oyunlardan. AAA'larda üstüne çıkan olmadı henüz.

Cihangir

80+ Gold
Steam steam diye bağıranlar için indirime girmiş. Epic'de hala 300TL, indirim öncesi zam gelmezse 98TL'ye alın geçin.
Benim bu oyunu oynamamam lazımdı aga, 1 senedir RDR2 sonrası adam akıllı zevk alamıyorum oyunlardan. AAA'larda üstüne çıkan olmadı henüz.
Microsoft store dan rdr 1 aldım konsola özel ama xcloud ile pc de oynaycağım

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Ben zaten eskiden almıştım steamden. Epicte de zamlandı sanıyordum 380tl alınabilir dedim. Epicte 98 ise tabii ki 380 vermeye gerek yok. Ama bazıları illa steam olsun diyor pahalı da olsa steamden alıyor
Değişik :D

Top Bottom