mutsuz1adam
80+
Oyun çok güzel bence değer ama epicten de alınabilir aynı şeye denk geliyor.
Her fani bir gün ölümü tadacak. Bunda ne var şimdiBaşyapıt gibi bir şey çıkarmışlar harbiden çok güzel oyun ama salağın teki bana Arthur ölecek diye spoiler verdi.
Aldığım yeni bilgisayardaki en büyük hatam Cyberpunk'tan sonra RDR2 yi oynayıp bitirmek oldu. Şu an hiçbir oyundan zevk almıyorum. Keşke çıtır çerezleri önce oynayıp böyle bir başyapıtı sona bıraksaydım...Allahsızlar o kadar detaylı ve kaliteli bir oyun yapmış ki...Zevk alamıyorum daha...Sanırım GTA 6 ya kadar böyle devam edecek bu.Rdr yi bitirdim boşluğa düşmüs gibi hissettim şimdide rdr 1 aldım ordan devam edeceğim
Microsoft store dan rdr 1 aldım konsola özel ama xcloud ile pc de oynaycağımSteam steam diye bağıranlar için indirime girmiş. Epic'de hala 300TL, indirim öncesi zam gelmezse 98TL'ye alın geçin.
Benim bu oyunu oynamamam lazımdı aga, 1 senedir RDR2 sonrası adam akıllı zevk alamıyorum oyunlardan. AAA'larda üstüne çıkan olmadı henüz.
Bence alınır ya rdr2 için değer
Ben zaten eskiden almıştım steamden. Epicte de zamlandı sanıyordum 380tl alınabilir dedim. Epicte 98 ise tabii ki 380 vermeye gerek yok. Ama bazıları illa steam olsun diyor pahalı da olsa steamden alıyorEpic'te 98 lira ultimate 120 lira siz karar verin
DeğişikBen zaten eskiden almıştım steamden. Epicte de zamlandı sanıyordum 380tl alınabilir dedim. Epicte 98 ise tabii ki 380 vermeye gerek yok. Ama bazıları illa steam olsun diyor pahalı da olsa steamden alıyor