Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Kaan
naystan hesabı açtım, hesaba para yükleyip o hesaptan rdr yi alırsam %20 sini geri veriyor dimi, ekstra bir şey yapmama gerek yok.
3 iş günü içersinde veriyor ama steam epic gamesten falan alman lazım.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
hocam %20 cashback falan gelmedi, bütün moralim altüst oldu :D
Nasıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaa kaçırdım ya off
Geçmiş olsun hem yaz indiriminde indirime girdi hemde yaz indirimi bittikten sonra indirime girdi yaklaşık toplam 3.5 haftadır indirimde bu oyun artık geçmiş olsun yapacak bir şey yok eğer epic games üzerinde hala indirim varsa oraya bakabilirsiniz

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,426
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
asıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?
Hocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.
Tamam sorun yok genelde 3. günün sonlarına doğru veya akşam üstüne doğru geliyor

Top Bottom