Ö.F.Ö
80+ Silver
Dahası
hocam %20 cashback falan gelmedi, bütün moralim altüst olduNot : Nays ile alırsanız %20 cashback alabilirsiniz.
hocam %20 cashback falan gelmedi, bütün moralim altüst olduNot : Nays ile alırsanız %20 cashback alabilirsiniz.
3 iş günü içersinde veriyor ama steam epic gamesten falan alman lazım.naystan hesabı açtım, hesaba para yükleyip o hesaptan rdr yi alırsam %20 sini geri veriyor dimi, ekstra bir şey yapmama gerek yok.
steamden aldım hocam, teşekkürler.3 iş günü içersinde veriyor ama steam epic gamesten falan alman lazım.
Yaa kaçırdım ya offsteamden aldım hocam, teşekkürler.
Nasıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?hocam %20 cashback falan gelmedi, bütün moralim altüst oldu
Geçmiş olsun hem yaz indiriminde indirime girdi hemde yaz indirimi bittikten sonra indirime girdi yaklaşık toplam 3.5 haftadır indirimde bu oyun artık geçmiş olsun yapacak bir şey yok eğer epic games üzerinde hala indirim varsa oraya bakabilirsinizYaa kaçırdım ya off
Haberim yoktu bilgilendirme için teşekkürler neyse alamayan arkadaşlara bir tık üzüldüm@Charles Darwin Epic indirimi bitti.
Hocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.asıl gelmedi 3. günün sonunda gelmesi gerekiyor direkt kart ile satın aldınız değil mi ? Eğer hala gelmediyse iletişime geçin destek kaydı oluştursunlar 1.5 hafta içinde hesabınıza geçer bu arada hesap hareketlerinden harcadığınız tutarın işlem adına bakım Steam yazıyor mu ?
Tamam sorun yok genelde 3. günün sonlarına doğru veya akşam üstüne doğru geliyorHocam önce banka kartımdan, nays hesabıma parayı aktardım daha sonra nays kartıyla satın aldım. Dün bu saatlerde aldım oyunu, daha 1 gün olmuş, 3. günün sonuna kadar bekleyeceğim gelmezse desteğe yazarım. Açıklamada LIDIO ODEME/VALVE CORPORA yazıyor.