❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

Şahsen bir oyuna bu kadar para verilmesini yanlış buluyorum.

Doğru ama ekonominin getirdiği şartlar maalesef bu iyi bir oyun istiyorsan gözden çıkarmak zorundasın belki 1 aya kalmaz dolar kuru güncellenecek

Oyunun neden bu kadar olduğunu sorgulamalısın.380 tl'ye sevgilinle küçük bir akşam yemeği yersin sadece.Çarşıya gidiş geliş bile cebinden 50 tl götürürken 380 tl'nin oyuna verilmesini yanlış bulmak için ya aylığı 100 dolara çalışıyor olman gerekli yada haftalık aldığı harçlıkla geçinen biri olmak gerekiyor herhalde...

Oyunun neden bu kadar olduğunu sorgulamalısın.380 TL'ye sevgilinle küçük bir akşam yemeği yersin sadece.Çarşıya gidiş geliş bile cebinden 50 TL götürürken 380 TL'nin oyuna verilmesini yanlış bulmak için ya aylığı 100 dolara çalışıyor olman gerekli yada haftalık aldığı harçlıkla geçinen biri olmak gerekiyor herhalde...
Şahsi fikrimi belirttim. Tabi eski fiyatları özlüyor insan. Oyunu almaya ihtiyacım olmadığı içinde mutluyum ayrıca.

Alsam mı almasam mı diye çok kararsızım, eşş*klik yapıp 98 tl ye almadım. Cashback olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Steam cüzdanda da 22 tl var 18 saat içinde satabildiğim kadar kart satıp üstüne koyup öyle alırım artık oyunu.

Alsam mı almasam mı diye çok kararsızım, eşş*klik yapıp 98 TL ye almadım. Cashback olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Steam cüzdanda da 22 TL var 18 saat içinde satabildiğim kadar kart satıp üstüne koyup öyle alırım artık oyunu.
tek yapman gereken naysten hesap falan açıp almak işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,008
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri